”RekStudion Special” vecka 6

Arsenals titeljakt går vidare och även om det ser mörkt ut i skuggan av Manchester Citys fördel, så lever hoppet efter segern borta mot Newcastle förra helgen – då också vår ”RekStudion Special” hittade hem (igen!), tack vare Ödegaard som löste festen själv när varken Isak eller Newcastle levererade. I helgen spelar Arsenal hemma mot Brighton och även om man såklart är given favorit, så är känslan att gästerna kommer bjuda upp till dans.

”RekStudion Special” – Ödegaard & Mac Allister sammanlagt över 2.5 avslut på mål

Martin (Ödegaard) får såklart förtroendet igen, denna gång tillsammans med Brightons Mac Allister, som verkligen har en kanonsäsong. Han är den som avslutar mest i Brighton och är oerhört skicklig att komma till bra lägen. Dessutom är risken att bli utbytt betydligt mindre som nyckelspelare på mittfältet jämfört med en anfallare, precis som för Ödegaard. Vi testar en djärvare lina denna gång – över 2.5 avslut på mål tillsammans – vilket gör att oddset studsar upp till hela 4.50. Ett riktigt bra spel! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska gälla. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS