”RekStudion Special” vecka 6

Arsenals titeljakt går vidare och även om det ser mörkt ut i skuggan av Manchester Citys fördel, så lever hoppet efter segern borta mot Newcastle förra helgen – då också vår ”RekStudion Special” hittade hem (igen!), tack vare Ödegaard som löste festen själv när varken Isak eller Newcastle levererade. I helgen spelar Arsenal hemma mot Brighton och även om man såklart är given favorit, så är känslan att gästerna kommer bjuda upp till dans.

”RekStudion Special” – Ödegaard & Mac Allister sammanlagt över 2.5 avslut på mål

Martin (Ödegaard) får såklart förtroendet igen, denna gång tillsammans med Brightons Mac Allister, som verkligen har en kanonsäsong. Han är den som avslutar mest i Brighton och är oerhört skicklig att komma till bra lägen. Dessutom är risken att bli utbytt betydligt mindre som nyckelspelare på mittfältet jämfört med en anfallare, precis som för Ödegaard. Vi testar en djärvare lina denna gång – över 2.5 avslut på mål tillsammans – vilket gör att oddset studsar upp till hela 4.50. Ett riktigt bra spel! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska gälla. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

1500 kr Bonus

Gratisspel upp till 1500 kr. Minsta insättning 100 kr. Lägsta odds 1,80. Giltighetstiden är 60 dagar utan omsättningskrav. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Fler speltips

iYnPkD z x
28 May 17:30
Fotboll
Premier League vs Premier League
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
2
Speltips
Läs här!
c fc f aa ef x
28 May 17:30
Fotboll
RekStudion vs Special
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3.25
Speltips
Tottenham och West Ham minst 3 mål görs av lagen sammanlagt & Harry Kane Över 1.5 skott på mål
SB
28 May 17:30
Fotboll
Elfsborg vs Malmö
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3,77
Speltips
X (Oavgjort)
VISA ALLA SPELTIPS