”RekStudion Special” vecka 7

Det gick inte alls vägen för ”Specialen” förra helgen, varken Ödegaard eller Mac Allister lyckades med något avslut på mål, så det är bara att ta nya tag – och det görs med en annan norrman involverad. Manchester City tar emot Chelsea på Etihad på söndag och beroende på hur Arsenal agerar under lördagen, så blir det någon typ av ”titelmatch”. Tappar Arsenal poäng, så är titeln redan kirrad och City kan bjuda hemmapubliken på en show, och om Arsenal vinner – vilket ju är det troliga – så fixar City titeln med en seger mot Lampards haltande gäng. Det sistnämnda vore bäst för helgens special, men det kan såklart gå vägen oavsett.

”RekStudion Special” – Erling Haaland & Kevin De Bruyne sammanlagt över 3.5 avslut på mål

Det gäller alltså för Haaland & De Bruyne att tillsammans nå minst fyra avslut på mål. Kan låta tufft, men City är nedpressat till runt 1.25 att vinna matchen och det förväntas således hagla avslut från hemmalaget. Erling Braut och Kevin är de två som avslutar mest i City och tar dessutom hand om fasta situationer nära måla. En dag då det stämmer – vilket det gör förhållandevis ofta – så kan Haaland fixa denna lina på egen hand, men nog känns det skönt att ha med KDB i ”teamet” också. Kör vi! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska gälla. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

1500 kr Bonus

Gratisspel upp till 1500 kr. Minsta insättning 100 kr. Lägsta odds 1,80. Giltighetstiden är 60 dagar utan omsättningskrav. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Fler speltips

iYnPkD z x
28 May 17:30
Fotboll
Premier League vs Premier League
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
2
Speltips
Läs här!
c fc f aa ef x
28 May 17:30
Fotboll
RekStudion vs Special
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3.25
Speltips
Tottenham och West Ham minst 3 mål görs av lagen sammanlagt & Harry Kane Över 1.5 skott på mål
SB
28 May 17:30
Fotboll
Elfsborg vs Malmö
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3,77
Speltips
X (Oavgjort)
VISA ALLA SPELTIPS