Porto – Club Bub Brugge

Sassuolo – Milan

Under tisdagen kommer det att bli ett möte mellan hemmalaget Sassuolo och mästarna från Milano. Det är på förhand en match där Milan bör vinna, men Sassuolo är alltid ett lag som kan överraska. Det är också två lag som gillar att göra mål på varandra och lagens möte mot varandra på senare tid har slutat med målkalas, många av dem.

Öppnat svagt!

Sassuolo är erkänt ett starkt hemmalag, men har öppnat denna säsong på ett svagt sätt (poängmässigt) och har endast fått med sig en seger på tre spelade matcher samt att man blivit utslagna i cupen av ett gäng från Serie B. Spelmässigt har det dock sett ganska bra ut för hemmalaget då man till exempel var helt okej i premiären mot Juventus, trots ett 3-0 resultat. I senast mötet mot Spezia, skulle Sassuolo vunnit, men trots 21 avslut mot mål blev det endast 2-2.

Hemmalaget har ett skickligt lag på pappret, som man haft de senaste säsongerna. Domenico Berardi är lagets stora stjärna och drar ett stort lass, framförallt offensivt. Andrea Pinamonti är också en intressant spelare på pappret och har på sina tre seriematcher stått för en fullträff. Traore på mitten är skadad och det är ett stort avbräck, istället får Frattesi och Lopez dra ett stort lass på mitten. Defensivt är det som är det stora frågetecknet, och det är just det som laget måste fixa till om det ska bli någon Europa-plats.

Mästarna från Milano!

Det var 11 år sedan Milan tog en Scudetto, och med mycket hjälp av Zlatan Ibrahimovic, som tyvärr är skadad för tillfället. Årets säsong har startat på ett mycket bra sätt, två segrar och ett kryss borta mot Atalanta, ett bra facit med andra ord. Försäsongen var det inga fel på heller för den delen, fyra segrar och en förlust. Det är alltså ett väldigt starkt Milan för stunden.

Milan har nästintill en full trupp, det är Zlatan Ibrahimovic och Rade Krunic som saknas på grund av skador. Milan har en väldigt stark offensiv, då man bland annat har spelare som Rafael Leao, Oliver Giroud och Ante Rebic, alla tre står noterade för minst en kasse under årets inledning. Defensivt är det heller inga fel på med mittbackar som Kalulu och Tomori, och en vass keeper i Maignan. Nej, detta är ett Milan som mycket väl kan försvara Scudetton.

Dagens speltips

Sassuolo är en väldigt svår nöt att knäcka, framförallt på sin hemmaplan. Senast Sassuolo slog Milan på sin hemmaplan var dock 2016, jag vågar fortfarande inte välja sida här. Det finns dock ett väldigt fint spel enligt mig, över 2.5 mål och båda lagen gör mål, varför? Jo, det är två lag som har väldigt fin offensiv. Sassuolo gick endast mållösa fyra gånger på hemmaplan förra året och Milan går sällan mållöst. I de senaste fem matcherna har det blivit över 2.5 mål. Att tillägga är att Milan har ett derby mot Inter till helgen. Dagens lir blir alltså Över 2.5 mål + BLGM till ett fint odds. Lycka till!

 

 

Fler speltips

26 May 15:00
Trav
Elitkampen vs 2024
26 May 15:00
Spelbolag
Odds
6.00
Speltips
Tangen Bork
25 May 12:45
Trav
Sweden Cup vs 2024
25 May 12:45
Spelbolag
Odds
4.35
Speltips
Just A Gigolo
n
21 May 12:20
Ishockey
Hockey vs VM
21 May 12:20
Spelbolag
Odds
1.83 - 9.00
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS