championskungen

Sheffield W mot tredje raka förlusten?

Vilken jäkla skitstart! Ja, något annat går det inte att kalla första omgångens speltips från mig. 0 av 3 och resultatmässigt inte nära. Det positiva vi kan ta med oss var dock två tydliga ”marketbeats” där både överspelet i Watford-Plymouth samt Cardiffettan stängde betydligt lägre än de höga odds som rekades ut. Att fånga ett högre odds än det marknaden stänger på vid spelstopp är viktigt, då kommer vi på sikt högst troligt bli belönade! Nya tag och helgens första lir kommer här!

Sheffield W

På tal om skitstart… Onsdagslaget har fått en riktigt tuff start på Championshipäventyret. Laget har torskat sina två första matcher. Även om premiärtorsken mot Southampton inte såg så illa ut var det desto mer illavarslande när laget tappade in fyra baljor mot Hull. Försvarsspelet hade en hel del att önska där…

Faktum är att det redan innan säsongen fanns många frågetecken kring hur She W skulle klara sig som nykomling. Truppen känns anonym och när inte försvarsspelet alls verkar ”sitta” är det ett extra oroande tecken. Tränaren Munoz pratade efter förra matchen om att ”laget måste börja vinna fler dueller, både offensivt och defensivt samt hålla fler nollor”. Låter som självklara floskler, finns mycket att jobba på där!

Preston

Preston, laget som spelat i Championship i en evighet känns det som. Vid närmare koll är det nionde raka säsongen i ligan och laget har varken varit nära att gå upp eller åka ur. Nio stabila placeringar mellan sjunde och fjortonde plats. Mycket talar för att Preston kommer att hamna i samma småtrista fack även i år. Eller är det nu det kan bli fight om en playoff-plats? Nja, även om laget har fått en fin start på säsongen med fyra poäng på två matcher så saknas det nog en del kompetens för att utmana topp 6.

Faktum är att Preston förlorat xG-siffrorna rätt klart i båda sina matcher. Dock är det ganska likt Deepdale-krigarna, att vara effektiva och gneta till sig lite fler poäng än de kanske förtjänar. Oavsett så lär den fina starten göra att klubben andas harmoni och lär se lördagens uppgift som lämplig för att fortsätta bygga momentum. Förra året var Preston obesegrade i sina första sex ligamatcher (varav fem 0-0-matcher!!).

Speltips

Ett smådesperat hemmalag mot ett stabilt bortalag som gärna ligger på kontring. Mer kompetens och självförtroende i Preston och jag har svårt att se att hemmalaget ska vara favorit här. Preston till 2,08 på nollbollen/dnb (oavgjort = pengarna tillbaka) är ett fint pris! Den djärve kanske kan kika på raka tvåan runt 2,95-3,00 men jag anser att kryssrisken ändå är stor och att nollbollen är bästa valet!

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS