Aston Villa – Man City

Spets & Tyngd!!

Superettan ⚽️ 🇸🇪

Insats | 3,5/10 Enheter

Mötet kallades en gång i tiden för ett derby (Borlänge), men sedan tog Dalkurd den drygt 2 timmar långa bussresan sydost till Uppsala & Studenternas. Ekonomin har varit ifrågasatt & i sommar sålde klubben lagets i särklass bästa offensiva spelare i Arian Kabashi till Helsingborg. Formen är fortsatt väldigt ojämn & laget slåss i botten om nytt kontrakt.

Den korta sträckan gör att gästande Brage lär ha ett skapligt stöd på läktarna & visst finns det stor rivalitet kvar här. Klubben har uppflyttning i sikte men formen svajar en aning för tillfället. Laget är dock mycket svårslaget & den avstängning på Henry Sletsjøe som råder bör gå att ersättas ➖️ I övrigt ett starkt manskap att ställa upp med & mittkuggen Seth Kanteh Hellberg är redo igen för spel efter skada.

Det som väger över mellan dessa två kollektiv är att Brage innehar en större spets & tyngd framåt ➖️ Underlaget konstgräs passar utmärkt & spelvärdet till angivet förslag med odds ligger på under medel till lågt ner till minimum 1,72.

Lycka till!!

Steffe | http://www.twitter.com/spel_brigaden

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS