Aston Villa – Man City

Spets & Tyngd!!

Superettan ⚽️ 🇸🇪

Insats | 3,5/10 Enheter

Mötet kallades en gång i tiden för ett derby (Borlänge), men sedan tog Dalkurd den drygt 2 timmar långa bussresan sydost till Uppsala & Studenternas. Ekonomin har varit ifrågasatt & i sommar sålde klubben lagets i särklass bästa offensiva spelare i Arian Kabashi till Helsingborg. Formen är fortsatt väldigt ojämn & laget slåss i botten om nytt kontrakt.

Den korta sträckan gör att gästande Brage lär ha ett skapligt stöd på läktarna & visst finns det stor rivalitet kvar här. Klubben har uppflyttning i sikte men formen svajar en aning för tillfället. Laget är dock mycket svårslaget & den avstängning på Henry Sletsjøe som råder bör gå att ersättas ➖️ I övrigt ett starkt manskap att ställa upp med & mittkuggen Seth Kanteh Hellberg är redo igen för spel efter skada.

Det som väger över mellan dessa två kollektiv är att Brage innehar en större spets & tyngd framåt ➖️ Underlaget konstgräs passar utmärkt & spelvärdet till angivet förslag med odds ligger på under medel till lågt ner till minimum 1,72.

Lycka till!!

Steffe | http://www.twitter.com/spel_brigaden

Fler speltips

category bg
04 Feb 16:00
Fotboll
Millwall vs Sunderland
04 Feb 16:00
Spelbolag
Odds
2,15
Speltips
Millwall
Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten c fc f aa ef x
31 Jan 20:45
Fotboll
Birmingham vs Blackburn
31 Jan 20:45
Spelbolag
Odds
2.13
Speltips
Birmingham -0.25
Speltips till Elfsborg vs Häcken n
30 Jan 02:00
Fotboll
Villareal vs Real Vallecano
30 Jan 02:00
Spelbolag
Odds
1.80
Speltips
Över 25.5 avslut
VISA ALLA SPELTIPS