Strasbourg – Nice

Fyra omgångar kvar av Ligue 1 och det kämpas kring samtliga ”streck”. För Strasbourgs del är det oväntat nog i den nedre regionen då kontraktet ännu inte är säkrat – en stor missräkning efter en fin sjätteplats förra säsongen. Nice ligger åtta, men det är hela åtta poäng upp till Lille på sista Europaplatsen (Europa Conference League) och det ser ut som att avslutningen på säsongen blir lite av en transportsträcka. 2-1-segern hemma mot Rennes senast var dock fin och när det stämmer så är topparna höga. ”Defensivt” har Nice riktigt fina siffror med lägst xGA av samtliga lag i Ligue 1 under 2023 och näst lägst om man zoomar ut och mäter över hela säsongen. Något man kan ana då Nice faktiskt är det laget som är inblandat i färst antal mål per match med ett snitt på låga 2.18.

Strasbourg ”nöjda” med en poäng – underspel lockar

Strasbourg har spottat upp sig senaste tiden och bl.a. vunnit tre av de fyra senaste matcherna. Kontraktet bör säkras framöver, men ett par poäng till kan behövas. Därför är känslan att det blir en ganska kontrollerad taktik här – en poäng mot ett så pass bra lag som Nice bör man vara nöjda med. Samtidigt har jag svårt att se gästerna komma med de frejdiga skorna och ställa till med någon större show. Nice är som sagt skickliga att hålla sina motståndare från heta målchanser och jag tror att det kan stå 0-0 länge, vilket såklart öppnar upp för ett underspel. 0-0 och 1-1 är tidiga resultat och faller båda in under 2.5 mål, som finns till odds 1.80 inne hos Betsson. Ett spel som gillas!

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS