WBA tar chansen!

Oerhört intressant match mellan två lag som slåss om playoff-platserna. För hemmalaget WBA är det extremt viktigt att få med sig ett resultat här, annars seglar sjätteplacerade Millwall iväg lite för långt… Båda lagen har gått starkt efter VM-uppehållet. WBA ståtar med 10 segrar, två kryss och fem förluster (10-2-5) och Millwall med 8-5-5.

West Bromwich

Hemmalaget är oerhört starka hemma på The Hawthorns, eller vad sägs om nio segrar på de tio senaste matcherna där? Många tyckare är överens om att WBA är ett topplag i ligan och borde ligga högre upp en nia. En olyckligt ineffektiv start på säsongen ställde till det. Men jag tror att WBA trots allt kommer att lösa en playoff-plats och väl där blir de svårstoppade! Truppen ser fin ut inför matchen imorgon.

Millwall

Laget har alltså gjort en imponerande bra säsong. Framförallt ruskigt starka på sin hemmaplan men har visat stabilitet även i bortaspelet. Underliggande siffror säger att Millwall förtjänar sin topp 6-placering. Innan uppehållet åkte dock laget på en riktig plump, 0-1 mot Huddersfield. Trots stort spelövertag blev den en sur förlust. Nu går svårighetsgraden upp många snäpp och det kommer bli svettigt för Millwall… Tror inte att de kommer orka stå emot ett starkt WBA

Slutsats

WBA med spetskvaliteter och extrem hemmastyrka ska vara tydliga favoriter i detta möte. Oddset 1,90 känns generöst, jag tror att WBA vinner denna match närmre 60 % av gångerna! Kanonfin etta!

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS