WBA tar chansen!

Oerhört intressant match mellan två lag som slåss om playoff-platserna. För hemmalaget WBA är det extremt viktigt att få med sig ett resultat här, annars seglar sjätteplacerade Millwall iväg lite för långt… Båda lagen har gått starkt efter VM-uppehållet. WBA ståtar med 10 segrar, två kryss och fem förluster (10-2-5) och Millwall med 8-5-5.

West Bromwich

Hemmalaget är oerhört starka hemma på The Hawthorns, eller vad sägs om nio segrar på de tio senaste matcherna där? Många tyckare är överens om att WBA är ett topplag i ligan och borde ligga högre upp en nia. En olyckligt ineffektiv start på säsongen ställde till det. Men jag tror att WBA trots allt kommer att lösa en playoff-plats och väl där blir de svårstoppade! Truppen ser fin ut inför matchen imorgon.

Millwall

Laget har alltså gjort en imponerande bra säsong. Framförallt ruskigt starka på sin hemmaplan men har visat stabilitet även i bortaspelet. Underliggande siffror säger att Millwall förtjänar sin topp 6-placering. Innan uppehållet åkte dock laget på en riktig plump, 0-1 mot Huddersfield. Trots stort spelövertag blev den en sur förlust. Nu går svårighetsgraden upp många snäpp och det kommer bli svettigt för Millwall… Tror inte att de kommer orka stå emot ett starkt WBA

Slutsats

WBA med spetskvaliteter och extrem hemmastyrka ska vara tydliga favoriter i detta möte. Oddset 1,90 känns generöst, jag tror att WBA vinner denna match närmre 60 % av gångerna! Kanonfin etta!

Fler speltips

iYnPkD z x
28 May 17:30
Fotboll
Premier League vs Premier League
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
2
Speltips
Läs här!
c fc f aa ef x
28 May 17:30
Fotboll
RekStudion vs Special
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3.25
Speltips
Tottenham och West Ham minst 3 mål görs av lagen sammanlagt & Harry Kane Över 1.5 skott på mål
SB
28 May 17:30
Fotboll
Elfsborg vs Malmö
28 May 17:30
Spelbolag
Odds
3,77
Speltips
X (Oavgjort)
VISA ALLA SPELTIPS