Rullpott på hockeybomben

På torsdag smäller det, 1 166 825 kr rullpott på Bomben!

Det finns heta omgångar och det finns glödheta omgångar på Bomben, på torsdag är det det senare som gäller. Med en rullpott på hela 1,17 miljoner kronor kan vi se fram emot årets fetaste runda på Bomben. Det är hockey som ska spelas och där vet vi sedan tidigare att det kan smälla till ordentligt, denna omgången vill man inte sitta vid sidlinjen!

På en runda på Bomben med extrapengar är det normalt sett 300 000 kr extra. Spelvärdet brukar då bli högt och ibland blir till och med återbetalningsprocenten över 100 %. När det nu är nästan är 1,17 miljoner adderat till prispotten så förstår ni vilken pangomgång som väntar. Mycket talar för att det kommer vara årets bästa runda på Bomben på torsdag klockan 18.59.

Lyckas man pricka rätt och ta med sig en eller två skrälltecken in i mål kan prissumman snabbt sticka iväg. Våra andelsspel på Bomben spelas alltid med en blandning av balans och potential, allt för att maximera spelvärde och vinna så mycket pengar som möjligt i det långa loppet. Häng gärna med oss på torsdag när vi jagar spelvärde och prispotten.

Fet rullpott på Bomben

Kupongen med tre matcher från SHL

På torsdag, 16:e november  klockan 18.59 är det spelstopp för årets omgång på Bomben. Det är på förhand tre öppna SHL-matcher där streck och spelvärde kommer ha stor påverkan på våra val när vi bygger andelssystemen till Bomben . Samtliga tre matcher startar klockan 18.59 och det är ordinarie tid som gäller, det vill säga exklusive övertid.

Vid fotbollsmatcher är det vissa omgångar fyra matcher men när det vankas hockey räcker tre matcher gott nog, utdelningen brukar sticka iväg de flesta gånger ändå. Under torsdagförmiddagen kommer ett Bomben förslag idag med de bästa tipsen och förslagen kring hur vi tycker man ska spela Bomben just denna runda.

Kupongen med 1 166 825 kr rullpott
  • 1. Linköping HC – Färjestad BK
  • 2. Skellefteå AIK – Växjö Lakers
  • 3. Frölunda HC – Malmö Redhawks

Våra storvinster på Bomben

Bomben är en kategori som vi historiskt sett varit mycket framgångsrika på i Ica Grevies ombud hos Svenska Spel. Under 2022 vann Miljongänget bland annat den största Bombenvinsten i hela landet med 795 820 kr på ett andelsssystem och så sent som 26 september 2023 lyckades även vår egna Daniel Söderberg bli ensam vinnare och plocka hem 1,2 miljoner kronor på hockeybomben. Nu är det dags för ny glödhet omgång och vi är tokladdade på att ta oss an kupongen och återigen försöka spela hem prispotten till ombudet.

Rekordvinst på BombenKlonk Daniel

Köp en andel till megaomgången på torsdag

Butiken hos Svenska Spel är laddad med system till årets omgång på Bomben med andelar från 10 kr och uppåt. Vi garanterar att systemen kommer vara noga genomarbetade och analyserade innan de släpps till inlämning. Vi vet att många motståndare inte riktigt är bekväma med hur man bygger ett konkurrenskraftigt system på Bomben men vi känner oss trycka kring vår spelstrategi, den har belönats sig många gånger förr.

Häng gärna med oss på torsdag när vi försöker plocka hem den enorma rullpotten till ombudet

Fet rullpott på Bomben

Spela Bomben med Miljongänget