Reducering-EM – bli EM-tipsmästare och vinn fotbollsresa värde 10 000 kr! 

Visst passar det perfekt att krydda de tre ”EM-tips” som Svenska Spel kommer att bjuda på under gruppspelet i fotbolls-EM. Att både jaga 13 rätt och tävla med reducering.se ökar spänningen i TV-soffan. Här ska vi snabbt förklara tävlingsupplägget och snacka upp tävlingen som kusinerna på reducering.se arrangerar.

Tävla så här enkelt!

Här kommer den extremt korta versionen av reglerna:
> Skapa ett system på max 500 rader
> Checka boxen ”delta i Reducering-EM”
> Klicka på lämna in.
> KLART!
(OBS du behöver inte lämna in systemet hos Svenska Spel för att delta i tävlingen).

Utförliga regler

Men låt oss förklara lite mer utförligt för dig som har tid/lust att läsa vidare!

Svenska Spel erbjuder speciella kuponger under EM vid namn ”EM-tipset”. Alla tretton matcher på kupongen hämtas från fotbolls-EM. Den första kupongen har spelstopp på fredag kl 20:59, givetvis eftersom premiären mellan Tyskland-Skottland är med på lappen! Totalt kommer det avgöras tre EM-tips och denna tävling omfattar just dessa tre kuponger.

Bygg ett system på max 500 rader, reducerat eller matematiskt spelar ingen roll. Missa inte att checka för boxen ”delta i Reducering-EM”. Sedan ska du även klicka på ”lämna in” för att aktivera ditt bidrag i tävlingen. Men observera att det inte är krav på att fullfölja och lämna in systemet hos Svenska Spel! För att maximera dina chanser bör du upprepa denna procedur vid varje omgång av EM-tipset (tre omgångar) men det kan räcka med ett enda bra resultat för…

…vinnare av tävlingen är den som spelar in mest kronor! Antal rätt spelar alltså mindre roll, det är alltså störst inspelade vinstpengar som du rankas efter!


När avgörs tävlingen?

  • Under tre EM-tips-omgångar, 14/6, 19/6 & 22/6 och det är jackpot på alla tre!

Läs mer om tävlingen och bygg ditt system för omgång 1 inne på reducering.se Vi ses i toppen på leaderboarden!  

Behöver du tips till kupongerna?

Då rekommenderar vi givetvis att du läser de analyser vi skriver på dagensbastaspel.se samma dag som respektive kupong startar! Där bjuder vi alltid på spelteoretiska tips kring hur du på bästa sätt angriper just den aktuella kupongen. På fredag är det 4 miljoner jackpot men en ganska favoritbetonad kupong – vilket sätt är bäst att spela på då? Det kan vi på DBS svara på!

Men du kanske vill läsa mer djupgående analyser kring varje match och lag? Då rekommenderar vi de kuponganalyser som publiceras på Reducering.se dagligen! Där bjuds det på info om lagen, förutsättningar och annat gottigt. Självklart helt gratis!

Taktik – gå för storvinst eller fegspela?

Endast tre omgångar på sig att skrapa ihop inspelade kronor som tar dig ända till toppen på leaderboarden. Nedan ser ni topplistan från höstens Reducering-SM. ”Pdawg” vann på 52 687 inspelade kronor! Då var det i och för sig fem omgångar – nu är det alltså bara tre rundor! Vi hoppas givetvis att någon rejäl 13-träff ska ske och att det blir höga summor i toppen i Reducering-EM, men gissningsvis kan det räcka långt med 15- 20 000 kr! Så kanske är det smart att inte spela för tufft utan välja ganska defensivt när du bygger ditt system!

Vad säger Oskar Block inför Reducering-EM?

o XbiBgH x

Hej Oskar, är allt bra så här i början på sommaren?

Det är helt underbart, finns väl inget bättre känsla än att veta att ett mästerskap är precis runt hörnet? En del och stå i samband med flytt till Stockholm och examensresa, men det hindrar givetvis inte mig från varken EM eller denna tävling!

Det är dags för Reducering-EM, vad tycker du om denna tävling?

Älskar den! Alltid kul att tävla om fotbollsresa ut i Europa, men också bästa möjliga sätt att våga testa på Reducering.se helt gratis.

Just, det att kombinera både mästerskap och traditionell 13-matcherskupong är en rolig utmaning – men tror du det kan skrälla i detta mästerskaps gruppspel?

Det tror jag definitivt, brukar ju alltid vara några knallar under dessa Europamästerskap. Perfekt i jakten på hög utdelning.

Har du några taktiska knep du vill dela med dig av inför tävlingen, nu när det bara är tre omgångar?

Sänk svårighetsgraden något. Du behöver bara en halv-okej klonk för att vara i förarsätet på denna tävling så då måste inte jaga varenda understreckade skräll. I övrigt skulle jag också våga ta hjälp av Poolarn!
Låter som smarta tips! På tal om tips, det ryktas om att du kommer bjuda på gratis speltips på Telegram, stämmer det?
Jajamän, det är bara att titta in: https://t.me/dagens_basta_spel

Tack för pratstunden och lycka till!

Alltid lika trevligt! Detsamma!