Tävla om fotbollsresa!

Tävla om fotbollsresa!

Tävla om fotbollsresa!

Vinn fotbollsresa till Sverige-Slovenien, på Friends i Stockholm! 

Vi har en härlig Facebook-grupp som vi önskar uppmärksamma genom att tävla ut ett riktigt fint pris! Gå med i vår grupp och tävla: Dagens Bästa Spel – Speltips & Andelar

Enkla tävlingsregler:

I vilken matchminut görs första målet i Chelsea-Leicester? Utslagsfråga, hur många mål blir det i matchen? Vid exakt lika gissningar eller om matchen blir 0-0 lottar vi fram en vinnare.

Kommentera Facebook-inlägget med din gissning. Exempelvis: 

”Minut 24, 3 mål.” 

Alla som bjuder in en vän till denna Facebook-grupp är med i utlottning av Allsvenska matchbiljetter. (Till AIK, IFK Göteborg, IFK Norrköping, Hammarby, Malmö FF, Djurgården). 

Pris: 

En fotbollsresa för två personer till Sverige-Slovenien på Friends i Stockholm den 27:e september! I priset ingår biljetter, resa samt en hotellnatt. Totalvärde ca 5000 kr *

Om Facebook-gruppen:

  • Andelar
  • Speltips
  • Erbjudanden
  • Tävlingar

Vi som syns i gruppen är alla från Dagens Bästa Spel, vilket inkluderar Miljongänget och stallet av duktiga oddsrekare som exempelvis DNZ Betting, Isak ”AllsvenskanBet” Larsson SpelBrigaden med flera. Dessutom kan ni räkna med frekventa gästspel från både Oskar Block & Daniel “Striker” Domeij.

Självklart är det ett perfekt forum för att rygga vassa speltips, tycka till, dela egna spel och tillsammans vinna mer pengar! Fler tävlingar kommer dyka upp, håll ögonen öppna. 

Gå med i vår nya Facebookgrupp, varmt välkommen!

*Tävlingen arrangeras av Dagens Bästa Spel. Tävlingen är inte på något sätt sponsrad eller knuten till Facebook. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.