Tävling – vinn en Premier League-resa!

”Lavinen” i höstas var en succé och nu kommer en uppföljare där vi på Dagens Bästa Spel – DBS tillsammans med Nya Expekt tävlar ut en Premier League-resa. Upplev Newcastle-Tottenham på St James Park! Det är dags att rulla snöboll igen… Tävlingen drar igång på tisdag, Boxing Day (26 dec) och här ska vi berätta lite om reglerna, ge strategitips och få er kära läsare att tagga till ordentligt!

Tävlingen sker i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp – så se till att vara medlem där!

Priserna!

 • 1:a pris: Två matchbiljetter till Newcastle-Tottenham (spelas i april 2024) + 7500 kr till flyg & hotell.
 • 2:a pris: Manchester City-box med signerad matchtröja av ”club legends” Shaun Wright-Phillips & Joleon Lescott.
 • 3:e pris: Wolverhamptons läckra uppvärmningströja

Regler

 1. Tävlingen pågår 26:e till 31:e december (tisdag-söndag). 1 spel per dag.
 2. Leta upp ditt bästa spel för dagen hos Nya Expekt
 3. Kupongen ska ha minst 1,60 odds.
 4. Matchen ska starta senast kl 23:59 aktuell dag.
 5. Posta en bild på ditt spel på rätt ställe i tråden nedan, hela kupongen på det placerade spelet ska vara synligt på bilden.
 6. Dag 1 = första spelet då satsar du 100 kr.
 7. Nästkommande dag satsas den exakta vinstsumman från föregående dag.
 8. Förlorat spel = du får chansen att börja om med 100 kr nästa dag igen!
 9. Priserna delas ut till de som står kvar med högst summa samt givetvis avslutat med ett vinstspel på söndagen. Förstapriset  till den som når högst summa!

Några funderingar kring reglerna? Kontakta oss på Dagens Bästa Spel via Messenger eller e-post [email protected]

Strategitips

Den här tävlingen handlar alltså om att välja ut ETT spel om dagen. Den försiktige spelaren använder sig vanligtvis av spel där oddset rör sig ganska nära minimumoddset, 1,60. Sannolikheten att träffa rätt är ju större desto lägre odds. Men här skickar vi direkt ut två anledningar till att spela tuffare i denna tävling:

  1. Vinsten går till den som nått högst summa på söndag. Det kommer troligen inte räcka att ”fegspela” hela veckan.
  2. I just den här snöbolls-tävlingen ger vi alla chansen att börja om vid missat spel. I vanliga fall brukar den tävlande bli utslagen då. Men här går det alltså att chansa mer och sen få börja om med ny startinsats (100 kr) och hoppas på träff. Ge inte upp!

Gör dig redo

Hur kan du förbereda dig? Ja, det går ju givetvis att tjuvkika lite på spelschemat nästa vecka. På startdagen (tisdag = Boxing Day) finns det riktiga godbitar till matcher, bland annat Manchester U-Aston Villa i Premier League och seriefinalen i Championship, Ipswich-Leicester. . Därefter följer en härlig vecka med ännu mer engelsk fotboll men också till exempel hockey från SHL. Ni förstår att det kommer finnas mängder av speltips att välja bland!

Skaffa konto hos Nya Expekt – det kan ju vara smart att ha det fixat redan innan måndag! Använd denna länk för att deltaga och ta del av deras häftiga bonuserbjudande!

Så följer du tävlingen

I DBS Facebook-grupp kommer du kunna följa tävlingen. Det går att se hur alla spelar och postar sina bidrag som kommentarer ”under tävlingen”. Uppdateringar kommer att ske kontinuerligt.

I samarbete med Nya Expekt

Denna tävling genomförs i samarbete med Nya Expekt. Vi är glada och stolta över vårt nära samarbete med Nya Expekt. En annan del av samarbetet är vår podcast- / Youtubeproduktion Rekstudion. Ryktet säger att ”Striker” och grabbarna kommer leverera fina drag som kan användas i snöbollstävlingen!

Senaste helgavsnittet av Rekstudion ser du här: