V86 tips

V86 tips & förslag till varje omgång

Man brukar säga att “den som vet mest vinner mest” och även om slumpen givetvis är en faktor inom poolspel och V86 så går det inte komma ifrån att det också är en hel del skicklighet, i synnerhet på spel som V86. Ett bra sätt för att förbättra sina chanser inför omgången är att vara påläst kring förutsättningarna, vad passar då inte bättre än att läsa våra V86 tips –  som presenteras inför varje omgång. Analyserna är skrivna av rutinerade experter på V86 som delar med sig av sina bästa tips och råd kring hur man bör spela V86. 

Det kostar ingenting att läsa våra speltips till V86 och de presenteras alltid i god tid innan spelstopp, så att du i lugn och ro kan förbereda dig på bästa möjliga vis. Få insikt kring den bästa spiken, de skarpaste dragen och de dolda vägarna som vi inte tror att motståndet kommer att välja. Analyserna grundar till stor del i spelteori och fokuserar på att vinna mycket pengar i det långa loppet snarare än att vinna så ofta som möjligt. Läs vår V86-analys idag och förbered dig på bästa möjliga vis inför kommande omgång.

V86 spelas normalt sett på onsdagar och våra V86 tips och förslag presenterar normalt sett under förmiddagen eller tisdagskvällen. Analysen är helt kostnadsfri och vår ambition är att presentera de bästa tipsen och förslagen till V86. Håll koll på hemsidan eller följ oss på sociala medier för att inte missa nästa V86 analys:

Följ oss på X

Facebook-community 

Andelsspel V86 – läs mer

V86 analys – förbättra dina vinstchanser

Vårt mål med V86 analyserna är att öka förståelsen för er läsare inför varje omgång på V86 – oavsett om det handlar om specifika hästar, banförhållanden eller andra typer av förutsättningar som är bra att veta om. Vi går in på djupet i alla åtta loppen där vi kommenterar vilka hästar vi tycker är spelvärda, vilka som bör kasseras och vilka hästar som går under radarn. Vi ger även insikt i allmänna spelstrategier och V86 tips som kan vara bra ha med sig för att maximera vinstchanserna.

Analysen är uppbyggd per lopp, det vill säga att vi går igenom ett travlopp i taget – tills alla åtta loppen är genomarbetade. Det är en V86-analys som inte bara skrapar grundligt utan verkligen går in på djupet. Våra spelexperter delar med sig av sin breda kunskap och expertis – vilket är perfekt för dig som vill veta som vill ha info och tips till V86 för att öka förståelsen och förutsättningarna inför varje given omgång. 

En viktigt aspekt inom poolspel är spelteori. Det handlar inte bara om vilka hästar man tror vinner utan att värdera vinstchanserna i relation till hur streckprocenten har rört sig. Det är en fundamental del inom V86 och det är något som våra spelexperter tar i beaktning i analysen. Vårt fokus är att utbilda och ge V86 tips som ska vara lönsamma i det långa loppet. 

V86 tips – det innehåller analysen

Som nämnt tidigare är vår ambition att analysen ska vara heltäckande på V86-kupongen – med allt från övergripande spelteori, specifika hästar och kommentarer från varje specifikt lopp. Vi som skriver analys och förslag till V86 är rutinerade travläggare – med dokumenterad vinsthistorik, mängder med års erfarenhet och ett stort intresse för travsporten hos ATG. När du läser våra förslag till v86 kan du räkna med att få ta del av följande: 

  • Ranking 

V86 är ett travspel hos ATG som innehåller åtta lopp med flera hästar i varje lopp. I analysen till V86 rankar och jämför våra experter hästarna mot varandra – så att du på ett enkelt och övergripande sätt kan ta del av skribentens ranking. På så vis blir det enklare när du ska spela och bygga ditt system. Använd rankningen till din fördel och jämför med streckprocenten – ofta kan det finnas riktiga guldkorn att hitta på kupongen. 

  • Analys & strategi

För att bli en vinnande spelare på V86 gäller det att kunna luta sig tillbaka på en stark spelfilosofi. Även om det givetvis finns en dos av magkänsla och finlir inom poolspel så måste man förstå fundamentala delar inom spelstrategin för att inte bygga system med negativt värde. Man behöver spela balanserade system med lagom många skrällar. I analysen är vår ambition att dela med våra bästa råd och tips till V86-omgången – med fokus på strategi och djupgående analyser. Ingen omgång är den andra lik och det gäller att vara flexibel om aspirera på att vara en duktig spelare – det har våra skribenter stor erfarenhet av. 

  • Statistik

Det finns ett citat som lyder: ”Det finns tre sorters lögn: lögn, förbannad lögn och statistik”.

Vi kan konstatera en sak – personen som yttrade citatet var förmodligen inte speciellt vass inom poolspel. Det finns dock en underliggande sanning i citatet – det gäller att tolka statistik på rätt sätt om man vill använda det på effektivt – inte minst inom V86. Bland våra tips till V86 kan ni förvänta er en lagom mängd med statistiskt underlag – som är menat för att hjälpa er ta bättre beslut när ni bygger er kupong. 

  • Experttips

Ute i etern finns det massvis med analyser och tips vill V86 – med extremt varierande kvalitet. Vår erfarenhet är att det mestadels är skrivna av mindre duktiga spelläggare och därför tappar de också sitt syfte enligt vårt sätt att se på det. Vår ambition är att erbjuda den bästa analysen till V86 på marknaden – helt kostnadsfritt. Vi har tagit in duktiga och rutinerade travexperter som inför varje het omgång på V86 delar med sig av sina bästa experttips. 

  • Analys från varje lopp

Från lopp 1 till lopp 8 presenterar skribenten sina tankar – med bästa spikarna, dragen och förutsättningarna inför varje givet lopp. Ett tips är att ha kupongen framför dig när du läser analysen och använd informationen för att skapa ett skarpt systembygge. 

  • Spelförslag till V86

Analysen mynnar slutligen ut i ett spelförslag till V86 – som det finns möjlighet att köpa en andel i. Hur mycket varje andel kostar varierar från omgång till omgång men brukar sällan överstiga några hundralappar. Gå in i vårt ombud hos ATG om du vill köpa en andel i spelförslaget eller är intresserad av andra andelsspel till ATG

Köp en andel i förslaget till V75

Tips & förslag till V86 – från rutinerade spelexperter

Vårt syfte och mål med att skriva analyser till V86 är att öka förståelsen för spelet och dela med oss av våra tankar och idéer. Analysen är gratis att ta del av och släpps vanligtvis under förmiddagen vid “matchdag”. Vi ställer höga krav på de som skriver förslag och tips till V86 hos oss – det krävs en gedigen kunskap med mångårig erfarenhet och ett brinnande intresse för travspel och V86. Våra travexperter hittar ni antingen i vårt  spelombud hos ATG (där man kan köpa andelsspel) eller här med en kortare beskrivning om varje spelläggare.

Därför ska man läsa våra V86 tips & analys

1️⃣Förutsättningarna

Det är ingen bra idé att spela likadant vid alla omgångar på V86 – det finns flera faktorer som påverkar ens spelstrategi. Är det jackpot, favoritbetonat, felstreckat, hästarnas form eller banförhållanden är alla aspekter som påverkar vår strategi. Läs när våra experter bryter ned varje lopp in i detalj och går igenom vilka förutsättningar som gäller inför kommande omgång.

2️⃣Skarpaste spikarna

En spik innebär att man bara har en häst på ett lopp. Dessa hästar blir fundamentet i ditt system och behöver därför väljas med omsorg. Kanske är det den största favoriten på kupongen eller mer dolda hästar. Vi går igenom vilka hästar vi tycker passar bäst som spikar. 

3️⃣Högsta skrällchanserna

Ett system utan lägre streckade hästar är ett system utan potential. För att vinna mycket pengar på V86 krävs det att några otippade hästar vinner. I vår text till V86 går vi igenom vilka skrällar vi tror mest på för att skapa höjd och potential till sitt system. 

4️⃣Dolda dragen

Ett drag på V86 kan definieras brett – antingen är det att utelämna en högt streckad häst – spika en lägres streckad eller någonting däremellan. Det är oftast dessa drag som gör att man kan skapa en edge på V86. Räkna med att ta del av våra experters dolda drag när du läser våra förslag och tips till V86.

5️⃣ Öka vinstchanserna

För att ta bra beslut när du bygger ditt system på V86 krävs en stor dos av information och kunskap – vilket vi hoppas kunna bidra med i V86-analysen. Med djupgående information kring hästar, förutsättningar och spelteori hoppas vi kunna hjälpa dig på traven för att vinna stort på V86 – antingen med oss på andelsspel eller i ett eget konstruerat system. Läs analysen till nästa omgång så att du är väl förberedd på att optimera ditt beslutsfattande. 

V86 tips – läs senaste analysen

Gratis speltips till V86

Inför varje het omgång kommer vi att skriva en djupgående analys med förslag och tips till V86 – helt gratis att ta del av. Texten riktar sig mot såväl den rutinerade spelaren som nybörjaren. Med skarpa analyser från varje lopp, övergripande spelteori och statistik samt ett spelförslag till V86 är vår analys perfekt som uppladdning inför kommande omgångar. Vårt fokus finns på de långsiktiga resultaten snarare än kortsiktiga vinster – vilket är en vital del för att bli en vinnande spelare i det långa loppet. 

Läs vår analys för att förbättra dina vinstchanser och ta del av skarpa v86 tips och förslag kring hur du blir en bättre spelare. 

V86 analys

Läs fler analyser

Förutom V86 analys och förslag kan man även ta del av spelförslag till andra tips hos Svenska Spel och ATG – helt gratis: