16 miljoner Jackpot på Stryktipset!

Publicerades den 25 februari 2023

Förra veckans “omöjliga” rad på Stryktipset innebar att varken vi eller någon annan i Sverige fick 13 rätt. Tungt kändes det då men det betyder samtidigt att det roliga ligger framför oss. 16 miljoner kronor förväntas vara i 13-potten och vi känner oss ordentligt peppade inför denna omgång på Stryktipset.

På jackpotomgångar kan och bör vi skruva på taktiken en aning. När återbetalningsprocenten rör sig uppåt blir allt fler radkombinationer spelvärda och vi kan därför spela mot enklare utfall än normalt. Det är en extrem varians på poolspel och att ta ned svårighetsgraden är spelteoretiskt ok dessa rundor. 

Dagen till ära ska vi bygga ett spelförslag hos Reducering.se. Om man vill vara med på den matematiska ramen så kan en andel köpas här för 98 kr per andel 

Spelförslag

Idag är det sex matcher från Premier League och sju från Championship. Som vanligt är det favoriterna som sätter tonen på omgången. Det är framförallt Manchester City tätt följt av Arsenal (60%), Liverpool (57%), West Ham (66%) , Norwich (76%) och Sheffield United (61%) som bär det stora favoritskapet. Vinner alla sex lagen är det stor chans för ny jackpot nästa vecka, detsamma gäller om samtliga förlorar. Vi kommer i spelförslaget att sikta in oss på en mellanväg där vissa tas in och andra ratas. 

Det blir den något mer defensiva vägen som tas. Vi spikar Liverpool, Manchester City och Arsenal. Liverpool har inte rosat marknaden men att de spelar den sena matchen och bara streckas till 57% gör de till ett vettigt val. I kampen om titeln väljer vi båda sidorna. Manchester City bör vara några nummer för stora för Bournemouth och Arsenal till 60% är en gåva. 

Sista spiken hamnar på West Bromwich (34%) hemma mot Middlesbrough. Hemmalaget har underpresterat i poäng och borde ligga en bra bit upp i tabellen sett till hur spelet har varit. Det är en spik av det offensivare slaget men det har vi råd med. 34% är på tok för lågt på West Bromwich. 

När halvgarderingarna ska ut väljer vi att kliva Aston Villa, Luton och Bristol City. Förutom vasken på Bristol C är det inte jätteoffensivt men samtliga har en streckfördelning som inte är attraktiva. Normalt sett ska ett lag av de stora favoriterna plockas bort men tack vare att vi har marknadens bästa reduceringsverktyg till vår hjälp kan vi ta det i “nästa steg”.

Reduceringar

Hos Reducering.se ska bygget slipas. 3 av 6 favoriter har spikats, då måste vi se till att vi fäller några av de andra. 

Röd – vi tar sikte på West Ham (66%), Norwich (76%) och Sheffield U (61%). Tre lag som de tidiga pengarna verkar gilla. Vi ställer in att max 1 av dessa får vinna. Ett tufft men nödvändigt villkor. 

Blå – I Championship tycker vi att det är felsatta priser på Birmingham (24%) och Stoke (35%). Vi viktar systemet åt deras håll, minst en av de måste vinna

Gul – “exakt 1” är ett starkt reduceringsverktyg. Vi använder det på Leeds och QPR. Det säkerhetsställer att vi tar med en favorit och en mindre skräll i mål. 

Spelförslag för 960 kr (75% reducerat)

Det är en kanondag för poolspelare. 16 miljoner jackpot på Stryktipset och 250 000 kr extra på Topptipset. Dessutom är det jackpot på Big 9 hos ATG. Varmt välkomna att hänga med oss i eftermiddag när vi jagar de stora pengarna!

Skrällen
  • Cardiff
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • West Bromwich
team-draget
Köp en andel