4 miljoner jackpot på Europatipset!

Publicerades den 25 februari 2024

Det blev 12:or som bäst på gårdagens Stryktipset – förhoppningsvis innebär det att vi sparade turen till Europatipset med 4 miljoner kronor i jackpot. Rundan har alla möjligheter att bli extremt fin värdeomgång när det är både jackpot och en svår utformning av kupongen. 

Precis som vi skrev i torsdags var det en ovanligt tuff omgång på Europatipset – föga förvånande löste ingen 13 rätt av de 5,1 miljoner som omsattes. Faktum att det blev en ensam rad på 12 rätt för 740 000 – det ser man inte varje dag. Eftersom ingen fick 13 rätt i landet så rullade potten vidare till dagens omgång och det är därför vi har en saftig jackpot att se fram emot!

Dagens kupong är inte speciellt enkel den heller. Bortsett från Inter och Real Madrid har vi inga riktigt stora favoriter vilket skapar möjligheter att vara kreativ och ta flera olika spår – precis så vi vill att poolspel ska spelas. 

Till vår hjälp har vi som vanligt reducering.se när spelförslag till Europatipset ska byggas.  

Spela Europatipset med Miljongänget

Förslag Europatipset

Som vanligt på Europatipset är favoritsidorna väldigt överspelade. Vi kommer behöva att svälja några värdemässigt kalla tecken men det finns också några som ser mer inbjudande ut. I spelförslaget har vi fem spikar som ska ut. 

Först plockar vi Liverpool mot Chelsea i finalen av EFL-cup på Wembley. En final är alltid en final men det är svårt att inte favorisera den röda sidan. Chelsea är ett opålitligt lag medan Liverpool fortsatt att ösa på, trots skadebekymmer längs vägen. Klopp vill nog gärna säkra en titel under sista säsong som tränare och 48% kan vi leva med, trots att det är några procent överstreck. 

Näst ut blir det två “säkra” spikar på Napoli och Real Madrid. Vi behöver ta ned balansen på de ställen där vi kan, vilket båda dessa tecken bidrar med. Framförallt Real Madrid som är kupongen största favorit, men även streckas därefter (86%). Man kan absolut spela mot Real Madrid i eftermiddag men vi väljer att ta in Real i båten och istället vara offensiva på annat håll. 

Avslutningsvis slänger vi in både Augsburg och Gent. Lag som förhoppngvis kommer gå under radarn hela vägen fram till spelstopp och behålla sitt nuvarande fina spelvärde. Gent till 38% är mumma!

Garderingar / Reduceringar

På grundramen väljer vi att aktivt vaska tre lag – Milan (45%), Las Palmas (50%) och Reims (47%). Motiveringen är enkel – samtliga lag har iskallt spelvärde och här kan vi ta ställning mot svenska folket utan att det är speciellt offensivt. Går draget hem fintar vi bort orimligt många rader. 

Helgarderingarna sätts även de ut med ett offensivt syfte – här vill vi ha med oss flertalet skrällar. Men istället för att blunda och hoppas använder vi ett reduceringsverktyg för att ställa in redcueringsvillkor så att vi bara är med och delar på kakan om utfallen blir som vi vill. 

Två färgreduceringar används till detta syfte:

Röd (min 1 max 2) – vi valde att ta in Real Madrid i båten – då måste vi fälla några andra. Inter, Frankfurt, AZ Alkmaar och Sirius ringas in och ett villkor ställs in för att säkerhetsställa 2-3 skrällar bland raderna. 

Gul (minst 2) – Atalanta, Real Betis, Osasuna och Le Havre är fina värdetecken som vi gillar lite extra. Vi viktar systemet i deras favör!

Se spelförslaget (extern länk) 👇

Spelförslag för 616 kr (52% reducerat)

Bygget är klart och står stadigt. Oddsprognosen från 50 000 till 810 000 ska vara som klippt och skuren för en omgång med denna utformning. Vi har säkerhetsställt x-antal skrällar utan att betala för några rader med för hög svårighetsgrad. 

Dagensbästaspel
DBs icon
Skrällen
  • Osasuna
team-skrallen
Spiken
  • Napoli
team-spiken
Draget
  • Gent
team-draget
Köp en andel till Europatipset