Champions League och Championship på ET!

Publicerades den 24 oktober 2023

Europatipset med Champions League och Championship väntar ikväll, det är inte dåligt för en vanlig tisdag. Formen är uppgång i ombudet och senast i raden av träffar kom i söndags när R-storslam fick lite drygt 125 000 kr. En avbruten match i Grekland lottades till vår favör och 13 rätt var ett faktum, det skadar aldrig att ha marginalerna på sin sida när man spelar poolspel!

 

13 rätt på Storslam

 

dagens Europatips är det en kupong helt i vår smak. Förutom roliga intressanta fotbollsmatcher är det många öppna tillställningar och skeva streck att ta tillvara på. Det ska vi försöka utnyttja via vårt reducerade spelförslag hos reducering.se

Spelförslag Europatipset 24 oktober

När vi bearbetar ett tidigt förslag till Europatipset görs det många timmar innan matchstart. Det betyder i praktiken att vi inte får tillgång till varken laguppställningar, oddsförflyttningar eller trender bland motståndarna. Att lämna in sitt sent system sent är en bra taktik och köper man en andel av Miljongänget så tas samtliga punkter i beaktning när vi bygger system. Allt för att skapa oss en edge på poolspelsmarkanden!

Spikar

  1. Arsenal (51%)
  2. Manchester United (82%)
  3. Real Madrid (82%)
  4. Benfica (46%)
  5. Middlesbrough (34%)

Det är många favoriter man är sugen på att fälla ikväll, lag som Napoli (69%), Leicester (86%) och West Bromwich (81%) har ett brutalt iskalla streckvärden. När man spelar Europatipset idag kommer det handla om att välja sina strider. Real Madrid och Manchester United är ett sådant tillfälle. Trots dåligt spelvärde så spikas lagen för att balansen inte ska rubbas. 

Arsenal borta mot Sevilla till 51% är i vårt tycke mycket lockande. Arsenal har, trots förlusten mot Chelsea sist, en bra trupp och ska vara klara favoriter i Spanien. Benfica är hemmastarka och i Championship så spelar vi tufft mot Norwich och på Middlesbrough. Hemmalaget tappade 2-0 till 2-3 senast och det är ett lag i brygga, Boro blir en fin dold väg mot 13 rätt!

Garderingar 

I vår matematiska grundram kliver vi helt två tecken. Lens till 50% och Swansea till 64% har streckvärden som är helt uppåt väggarna fel. Det är vaskar som knappast är så tuffa som streckrprocenten säger och med dessa två drag har vi kapat bort orimligt många motståndarrader. 

Helgarderingarna sätts även de ut offensivt i matcher med bland annat Napoli, Leicester och West Bromwich, här tar vi gärna med någon skräll!

Reduceringar

För att säkerhetsställa skrällar på vår ram så använder vi oss av ett reduceringsverktyg. Dagen till ära blir det två färgreduceringar:

Röd – Som nämnt tidigare vill vi ha skrällar på Napoli,Leicester eller WBA. Villkoret ställs att max två men minst en behöver vinna. Minst 1 för att balansera och max två för att jaga skrällar. Optimalt scenario är att ett av lagen vinner medan övriga två förlorar. 

Gul – som en sista åtgärd viktar vi något mot PSV Eindhove och wycombe – minst en behöver sitta!

Spelförslag för 576 kr (extern länk)

Skrällen
  • Union Berlin
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • Middlesbrough
team-draget
Köp en andel till Europatipset

På lördag sätter reducerings-SM igång! Det handlar om att tippa fem omgångar på Stryktipset och vinnaren får fotbollsresa värd 10 000 kr. Det finns inga krav på att systemet ska lämnas in och det är helt gratis att delta.

Vi i Miljongänget kommer givetvis att vara med och försöka bli svensk mästare i reducerings-SM. Kom och utmana oss om titeln 2023! Regerande mästare från förra året JerrichoJets.

För att läsa mer om tävlingen, läs här eller besök Sveriges bästa reduceringsverktyg,

Nu kör vi!