Europatipset domineras av PL!

Publicerades den 6 december 2023

Premier League med midweek-omgång och hela sex matcher på kvällens Europatipslapp, riktigt roligt! Den fina kupongen lär höja intresset runt om i stugorna och vi kan räkna med en bra prispott att tävla om ikväll. Rent texturmässigt är det en intressant lapp, ett par större favoriter som Liverpool och Villarreal men även många, på förhand, svårare matcher. Som vanligt på Europatipset är svenska folket ute och cyklar i streckningen på ett antal favoriter och det gäller att hitta balans i att straffa deras misstag och samtidigt hålla risktagandet rimligt.

Vi i Miljongänget har haft stora framgångar på Europatipset i år. Inledde med att stå som ensam vinnare för över 3 miljoner kronor 1:e januari och har sedan dess många vinster på 100 000 kr+ varav två riktigt fina smällar senaste veckorna då våra U-system levererat över 1 miljon inspelade kronor. Givetvis är siktet inställt på nya vinster och med hårt arbete och mycket kunnande ska vi lyckas snart igen!

Spelförslag

Vi kastar oss över kvällens lapp och kommer som vanligt bygga ett 1296-raders system som grund och därefter trimma systemet via Sveriges bästa reduceringsverktyg, www.reducering.se

Vi inleder med de fem spikarna och följande kvintett får förtroendet:

Chelsea: Bra läge för Chelsea att möta ett vilset Man United. Ska vara favorit här och nuvarande 35 % gillas.
Liverpool: Sheffield U pinsamt dåliga och kommer troligen bli slaktade (igen).
Stuttgart: Även om Dortmund kommer på besök så ska Stuttgart med starkt hemmaspel och glödhet Guirassy vara klar favorit här och vi får fin streckprocent!
Villarreal: En Europa League-match där spanjorerna ska vara numret större än Maccabi Haifa, överstreckad men trolig vinnare.
Rangers: Toppmöte från Skottland där dock skillnaden mellan lagen är mer än en placering sett till kapacitet och kunnande, bra tvåa!

På ramen gör vi sedan ett offensivt drag för att kompensera för ganska fega spikval här ovan. Marseille vaskas och vi tar X2 på Lyon. Även om Lyon ligger sist (!) i Ligue 1 tror vi på en jämn match här och över 70 % på ettan är ett skämt, mycket fin x2:a! I övrigt inte så anmärkningsvärda garderingar, som vanligt passar vi på att skjuta ut några hårdrocksnävar där kryssen ser kalla ut värdemässigt.

Reduceringar

Dags att trimma bygget ytterligare och idag gör vi det via två färgreduceringar:

Gul färgreducering: Två favoriter markeras, Brighton och Fiorentina. Båda överstreckade och inga vinnare vi vill betala så mycket för. Krav sätts att max ett av lagen får vinna och vi säkerställer därmed en skräll till utöver Lyon X2.

Grön färgreducering: Här markeras fyra ganska fina tecken. Man City, Crystal P, Hamburg och Gent. Krav sätts att minst 2 men max 3 av dessa ska gå in. Vi vill vikta lite extra på dessa tecken men samtidigt ändå öppna upp för någon skräll ytterligare. Bra balans skapas!

Systemet är klart – 672 rader efter att ha reducerats ned med 48 %.

Blåstället på och hårt jobb med Europatipsen hela dagen, ikväll vinner vi på Europatipset i DBS-butiken igen! Varmt välkomna att spela med oss och ha en njutbar onsdag.

 

 

Skrällen
  • Lyon X2
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Stuttgart
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!