MONSTERDAG – JP på Stryktipset, Fullträff och Reducering-SM!

Publicerades den 1 oktober 2022

Vilken panglördag – är det bästa spelhelgen hittils i år för oss poolspelsälskare? Svenska Spel lanseras nya spelet Fullträff med 50 miljoner i potten! Ett tufft spel som vi ser fram emot att ta oss an. För mer info om omgången på Fullträff, läs vår analys här. Men det är inte bara Fullträff idag, det är dessutom 15 miljoner i Jackpot på Stryktipset OCH Reducering-SM drar igång! Undertecknad är, förutom sugen på att vinna miljoner, ruskigt taggad på att bli svensk mästare i Reducering!

Att delta i Reducering-SM är enkelt och helt kostnadsfritt. Förutom ära och berömmelse tävlar vi om en sportresa värd 10 000 kr. För mer info, besök www.reducering.se. Lycka till ni som ska delta – må bästa spelare vinna!

Det finns mängder med saker att gå igenom denna hektiska speldag men för att det här inlägget inte ska bli en hel bok får vi minska synfältet något och istället helt fokusera på Stryktipset med 15 miljoner i Jackpot.

Det är ett Stryktipset som helt faller oss i smaken. Förutom Liverpool är det få favoriter att gömma sig bakom. En vanlig missuppfattning bland spelare är att man ska  spela defensivt dessa tuffa rundor för att “det är svårt ändå”. Fel skulle vi vilja påstå. Det är dessa rundor med hög förväntad prispott och många radkombinationer inom prispottens intervall som vi verkligen kan ta ut svängarna och spela för höga utdelningar!

Spelförslag

En ram med 4 hel, 4 halvor och 5 spikar ska byggas. Vill man ta del av matematiska ramen kan det köpas här för 96 kr per andel

Spikar 

West Ham (57%) – Kvällsmatchen där båda lagen nog skulle vilja spela om säsongsstarten. Inga rolig start för för lagen med W men vi tycker hemmafördelen till West Ham är ett argument nog att spika ettan i denna match. Dessutom alltid bra att ha hedge-möjlighet inför sista matchen.

Liverpool (81%) – kan hanteras på olika sätt – vi väljer i detta bygge att spika de röda. Brighton är långt ifrån någon slagpåse och Liverpool kommer med stor sannolikhet stänga på minst dessa priser. Men den här spiken kommer tillåta oss att vara offensiv på annat håll.

Newcastle (33%) – en spik som troligtvis många bra system kommer att ha. Är kraftigt understreckad i skrivande stund – hela 7 %! Vi väljer att bestraffa de tidiga pengarna. 

Brentford (48%) – borta mot svaga Bournemouth lockar 48%. Så länge den inte stänger långt över 50% eller att oddsmarknaden vänder helt bör Brentford vara en användbar spik hela vägen in till spelstopp. 

Wigan (22%) – en tuff spik. När man spelar system med fem spikar betalar man lätt för kalla kombos om man snurrar “de vanliga” alternativen. Tidigare spikar som Liverpool tillåter oss att spela hårt utan att det blir för svårt- det nyttjar vi genom att spika ett värdemässigt bombtecken – Wigan. På förhand ett relativt jämnt möte – nuvarande 22% är för bra för att motstå. 

Garderingar

Som nämnt innan är det ok att spela tufft idag. Blackburn (58%), Burnley (53%) och Sunderland (56%) gillas inte – alla tre tas bort. Det kan låta offensivt men håll koll på vår Totaloddsprognos på Reducering.se – den vittnar att vi är inom ett bra intervall. 

Avslutningsvis väljer vi bort ett korrekt streckad kryss i Coventry – Middlesbrough. Nu vänder vi blickarna mot Reducering.se. 

Reduceringar

Bygget ska finslipas. Vi väljer att använda tre olika färgreduceringar. 

Gul – Bakom Liverpool lär Chelsea & Norwich bli de två mest valda spikarna. Vi reducerar mot att minst en av de ska falla.

Blå – Vi fortsätter att attackera troliga spikar från motståndarna – max två blå tecken får gå in.

Röd – Som avslutande åtgärd är vi något giriga – minst ett skrälltecken av de röda behöver sitta. 

Bygget står färdigt . Ett oddsintervall från 148 000 -> 1 000 000 känns helt perfekt för rundan. Summan landar på 978 kr vilket gör att det är ett system som skulle kunna lämnas in till Reducering-SM. Gillar du systemet går det utmärkt att ta inspiration eller till och med kopiera det för eget bruk. 

Spelförslag 978 kr (25% reducerat)

I ombudet hittar ni system till bland annat JP-rundorna på Fullträff och Stryktipset. Och som nämnt innan, delta gärna i Reducering-SM. Som spelare ska man ta de ev+ lägen som uppstår – här är värdet monumentalt då risken = 0. 

Lycka till i eftermiddag!

Skrällen
  • Wigan
team-skrallen
Spiken
  • Newcastle
team-spiken
Draget
  • Millwall X2
team-draget
Delta i Reducering-SM