Söndagsjackpot på Europatipset

Publicerades den 12 februari 2023

Gårdagens Stryktips, vad ska man säga?! Vi börjar med att skicka ut ett enormt stort grattis till den ensamma vinnaren och därmed 10 miljoner kronor! Enligt säkra källor ska det vinnande systemet varit ett R-system på 864 rader. R-systemen är perfekta när det blir svåra omgångar och de kan fånga upp småtokiga radkombinationer och ge chansen till ensam vinnare – precis som vi lyckades på ett R-system i början på året och spelade in 3,5 miljoner på Europatipset! 

Givetvis har vi R-system i alla prisklasser uppdukade i vår butik till dagens jackpot, bland annat dessa tre alternativ:
Miljongängets Magnum R-system (1604 kr/andel) 8 hel, 4 halv, 1 spik
Miljongängets R Storslam (344 kr/andel) 9 hel, 1 halv, 3 spik
Miljongängets R 38:a (38 kr/andel) 6 hel, 4 halv, 3 spik

För att sy ihop Stryktips-säcken från igår. Inte mycket stämde för oss, typ det enda vi var rätt ute med var att Millwall var en fin spik och som vi förutspådde även spelades ner till favorit på oddsmarknaden innan matchstart. Men annars bet våra spikar inte alls och skrällarna letade vi i fel matcher. Det är inget ovanligt att det kommer motiga rundor då och då, vi skakar av oss den värsta besvikelsen och tar nya tag omgående!

Kupongen

3 miljoner jackpot på Europatipset väntar i eftermiddag. Extremt inspirerande kupong att angripa! Svenska Spel har verkligen gjort sitt bästa för att utmana oss spelare denna söndag – oj vad svårt och härligt! Skön mix med matcher från många länder, en större favorit i Manchester City och sen verkligen ett getingbo av jämna och svåra matcher. Bra utdelning är det smått på garanti på idag.

Spelförslag

Vi bygger ett 1296-raders system som grund i vårt spelförslag (går att köpa in sig i via Miljongängets Lilla ET för 96 kr/andel) och sedan trimma bygget med hjälp av suveräna reducering.se.

Spikar

Inte lätt att ringa in fem spikar och känna sig komfortabel med den femlingen, men vi landar i följande:

Manchester City
Barcelona
Sporting Lissabon
Eintracht Frankfurt
Nantes

City tar emot Aston Villa och står i runt 1,30, kommer ändå bli tungt överstreckad idag, kanske närmre 90 %. Men funkar att bygga runt! I övrigt är Barcelona och Nantes två lag som ser ut att bli kraftigt överstreckade men ändå får plockas in som troliga vinnare i facket 1,80-2,10 i odds. Sporting och Frankfurt hämtas från jämna matcher och har 2,50+ i odds. Sporting till fin streckprocent i nuläget medan Frankfurt är ”okej”.

Garderingar

Vi gör två ställningstaganden på lappen, Mönchengladbach och Lyon åker i papperskorgen som överstreckade 50 %-are. Inget av lagen ska ens ha 40 % chans att vinna sin respektive match och då passar det fint att med relativt låg risk fimpa två favoriter här. De andra två halvorna placeras ut som hårdrocksnävar (1 2) i matcher där kryssen inte alls lockar att betala för.

Tre av helgarderingarna placeras i matcher där det finns en större favorit. Manchester U, Atletico Madrid och Juventus är alla överstreckade och där ska vi jaga skrällar!

Reducering

Idag använder vi oss av en enda, men kraftfull reducering. Exakt-villkoret passar bra idag!

Röd färgreducering: Ovan nämnda favoriter, Man U, Atletico och Juve markeras. Sedan sätter vi kravet att minst 1 max 1 ska gå in. Vårt syfte är att fälla två favoriter här. Men samtidigt ändå hålla nere variansen en del genom att som motvikt tillåta att en av dessa faktiskt får vinna. Stark reducering som i ett svep förvandlar våra 1296 ursprungsrader till 576 nedtrimmade rader!

Spelförslag för 576 kr (reduceringsgrad 56 %)

Det kommer bli en spännande eftermiddag och kväll för alla med Europatipslappar i handen. Vi kommer jobb stenhårt fram till kl 15:00 med att få till riktigt slagkraftiga system som ska fightas om miljonerna. Varmt välkommen in i butiken och hugg ett par andelar, kanske både R-system och vanligt matematiskt? NU KÖR VI!