Stryktipskupong

Är Miljongänget bäst på att vinna stort på Stryktipset & Europatipset?

Spela Tillsammans hos Svenska Spel har blivit en stor succé sedan lanseringen år 2019. Att köpa andelssystem av duktiga spelläggare ökar chansen att vinna tack vare större system och hjälp av experter. 

Svenska Spel har nu släppt rapporten för år 2022. Vilket ombud är bäst på att fixa 13 rätt på Stryktipset & Europatipset? Vilket ombud vinner flest storvinster? 

Miljongänget med många storvinster på Stryktipset & Europatipset år 2022

Dagens Bästa Spel – DBS samarbetar med Ica Nära, Grevie och driver gemensamt spelombudet. Ett samarbete som inleddes senhösten 2021. Vi är därför riktigt stolta över att redan vara högt upp på dessa listor. 

Miljongängets andelssystem hos Dagens Bästa Spel

Andelsspelen hos DBS görs av Miljongänget, kända från många storvinster hos Svenska Spel. Just storvinster är Miljongängets signum och 26 vinster över 100 000 kr år 2022 är starka papper för ett nystartat spelombudssamarbete. 

Häftiga storvinster för Miljongänget år 2022

Bland de fräckaste vinsterna på andelsspelen år 2022 bör två raka miljonvinster på Europatipset under VM-slutspelet nämnas. Men Miljongängets största vinst år 2022 var på Stryktipset, 1,3 miljoner kronor bärgades 3:e september till tio glada personer som valde att Spela Tillsammans med Miljongänget den lördagen! 

Glädjande är att även billigare andelar kan generera fin avkastning. Miljongänget har både dyra och billiga andelar till Stryktipset och Europatipset. Andelar som kostat mellan 10-50 kr har vid fyra tillfällen spelat in vinster över 100 000 kr år 2022. 

Bästa andelsspelen år 2023

År 2023 rivstartade då Miljongänget fixade “ensam vinnare på Europatipset” för nästan 3,5 miljoner kronor. Varje andel belönades med 115 000 kronor, inte dåligt på 54 satsade! Svenska Spel uppmärksammade storvinsten och intervjuade en av de glada andelsköparna. Det är den största andelsvinsten för år 2023 hittills och kan nog bli svårslagen. Men Miljongänget är redo att slå till och nästa miljonvinst lurar bakom hörnet för de som spelar tillsammans med oss! 

Vår ambition är att göra de bästa andelsspelen i Sverige år 2023 och klättra på listorna över flest 13-rättare och framförallt flest 13-rättare över 100 000 kr (som är den viktigaste temperaturmätaren enligt oss). 

Analyser och spelförslag till Stryktipset & Europatipset

Vi kommer fortsätta med att skriva analyser till poolspelen. Dela med oss av tips och knep för de som vill spela själva, för de som vill lära sig att använda fantastiska reduceringsvertyget hos reducering.se. Varje analys av en spelomgång mynnar också ut i ett spelförslag där det är möjligt att köpa andelar i systemet, både till Stryktipset och Europatipset.