Fiorentina – Roma

Fattar mig kort här då det nog bara är en tidsfråga innan oddset kryper ned någon tiondel. Näst sista omgången av Serie A och Fiorentinas sista hemmamatch för säsongen, men man kan som bäst sluta åtta i tabellen och de två finalerna är såklart betydligt viktigare – den i Coppa Italia avgörs i Rom på onsdag, tre dagar innan denna match, och kan förstås ha viss nedsättande effekt. För Roma gäller matchen mer i jakten på så bra Europa-plats som möjligt, men 2-2 hemma mot Salernitana tidigare ikväll gör att man nog kan glömma CL, även om chansen fortfarande finns.

Två ”underlag” och 0-0 länge…?

Känslan är att det står 0-0 länge och underspelet är i sikte. ”Fio” lär som sagt vara lite märkta efter cupfinalen och saknar någon uppenbar tabellmotivation. Roma samtidigt ett av ligans tightaste lag med 2.28 mål/match och ligans lägsta xGA-notering tillsammans med Napoli, något som tyder på en stark defensiv. Mourinhos gäng har spelat 22 av 36 (61%) ”undermatcher” så här långt, en siffra som faktiskt också kan appliceras på Fiorentina. Har svårt se ett hårt matchande Roma komma till Florens med jättespring i benen, utan planen är nog att försöka göra första målet och sedan låsa. Något som mycket väl kan hända, men jag tror som sagt att ett underspel är vägen att gå – i alla fall på Nya Expekt (och Kambi-bolagen) då 1.80 på under 2.5 mål finns att hämta. Värde ned till 1.70.

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS