EL-kval: Slovacko – Fenerbahce

Fredagsliret!!!!

Formen har varit bra här sedan uppdateringen av Dagens Bästa Spel med 3 vinnare på 4 försök ➖️ Fler framgångar ska skördas, så häng på fredagsliret & följ mig på http://www.twitter.com/spel_brigaden för tillgång till spreadsheet m.m.

Lycka till,

Steffe

Bundesliga

Som speltipset antyder har gästande Hertha Berlin god chans att plocka med sig poäng ikväll ➖️ Asian +1,0 räddar upp insatsen vid en eventuell uddamålsförlust.

Mainz har gjort det skapligt spelmässigt inledningsvis, men offensiven har nu drabbats av ett avbräck med ny skada på Jonathan Burkardt (11 mål/34 matcher ifjol). Ett anfall som likt gästerna endast står på 6 gjorda mål totalt på de 6 spelade matcherna av säsongen. Formen skrämmer ingen heller, då den tenderar att svaja rejällt från match till match. Ordinarie försvararen Alexander Hack är dessutom avstängd.

Hertha Berlin har förväntats tillhöra bottenskiktet av ligan i år & det till stor del av skador i truppen. De som är tillgängliga har dock visat på en fantastisk lagmoral med 4 av 6 möjliga poäng införskaffade (målskillnad 4-2) i de senaste 2 matcherna. I dessa mot Augsburg & Leverkusen har laget varit det klart bättre på banan & självförtroendet med formstigning ska vara på topp.

Ett spelvärde med medium i angivet odds får 6/10 enheter investerade med skyddslinan påkopplad (Asian Hcp).

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS