category bg

Millwall-Sunderland

Millwall tar emot Sunderland i en viktig match om de åtråvärda playoff-platserna. Lagen är placerade bredvid varandra i tabellen på plats åtta respektive nio och har riktigt bra häng på topp 6!

Millwall har en tendens att vara slowstarters på säsongerna men ofta göra riktigt fina insatser under våren och plocka mycket poäng då. Känslan och även underliggande siffror pekar mot att det finns goda chanser för Millwall att återigen göra en bra vår och verkligen kriga om först en plats i playoff och i nästa steg uppflyttning till PL. Seger senast borta mot Cardiff är starka papper även om prestationen inte var på toppnivå,

Sunderland överraskade i lördags genom att spela oavgjort borta mot Fulham i FA-cupen. Det var oerhört nära att bli en fullskalig skräll då ett avgörande 1-2-mål på övertid dömdes bort på grund av en hårfin offside. Tung info från den matchen är att Sunderlands stjärnanfallare Ross Stewart skadade sig illa i hälsenan och är borta på obestämd tid. Tungt avbräck för en redan skadetyngd trupp.

Ytterst hemmastarka Millwall (8-3-2) har här ett jätteläge att ta tre pinnar mot nykomlingen Sunderland med skadebekymmer. I mina ögon ska Millwall definitivt ha 50 % chans och 2,15 är ett fint odds som jag spelar utan att tveka!

Lycka till vid rygg!

 

Fler speltips

n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
n
25 May 14:20
Ishockey
Hockey vs VM
25 May 14:20
Spelbolag
Odds
2.00 - 4.70
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS