category bg

Millwall-Sunderland

Millwall tar emot Sunderland i en viktig match om de åtråvärda playoff-platserna. Lagen är placerade bredvid varandra i tabellen på plats åtta respektive nio och har riktigt bra häng på topp 6!

Millwall har en tendens att vara slowstarters på säsongerna men ofta göra riktigt fina insatser under våren och plocka mycket poäng då. Känslan och även underliggande siffror pekar mot att det finns goda chanser för Millwall att återigen göra en bra vår och verkligen kriga om först en plats i playoff och i nästa steg uppflyttning till PL. Seger senast borta mot Cardiff är starka papper även om prestationen inte var på toppnivå,

Sunderland överraskade i lördags genom att spela oavgjort borta mot Fulham i FA-cupen. Det var oerhört nära att bli en fullskalig skräll då ett avgörande 1-2-mål på övertid dömdes bort på grund av en hårfin offside. Tung info från den matchen är att Sunderlands stjärnanfallare Ross Stewart skadade sig illa i hälsenan och är borta på obestämd tid. Tungt avbräck för en redan skadetyngd trupp.

Ytterst hemmastarka Millwall (8-3-2) har här ett jätteläge att ta tre pinnar mot nykomlingen Sunderland med skadebekymmer. I mina ögon ska Millwall definitivt ha 50 % chans och 2,15 är ett fint odds som jag spelar utan att tveka!

Lycka till vid rygg!

 

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS