Ishockey speltips Örebro mot Karlskoga

Nashville Predators- San Jose Sharks

Nu är det äntligen dags för NHL-premiären, och den spelas i Prag, Tjeckien. Det är två lag som gjort en okej försäsong och satsar såklart på ett slutspel längre fram i säsongen. Det är Nashville som står som hemmalag och Sharks som gäster. Häng med nedan för speltips och analys!

Åtta raka slutspel!

Nashville har varit ett stabilt lag i flera år nu, och tagit sig till åtta raka slutspel i NHL. Det blev 97 inspelade poäng på 82 matcher i fjol och torsk i konferens kvartsfinalen, där man fick ge sig mot mästarna Colorado. Årets säsong har startat bra, om man kollar på försäsongen, Predators kommer till denna premiär med fyra raka segrar i ryggen. Man har bland annat vunnit över Tampa Bay med hela 7-1. Nashville har ett väldigt intressant lag på pappret, framförallt offensivt, där det är en formation som sett mycket bra ut så här långt.

Nashville har ett mycket vasst lag på pappret, redan förra säsongen var det backarna Mattias Ekholm och Roman Josi som fick stort ansvar, till denna säsong har man valt att plocka in Ryan McDonagh från Tampa, det är tre toppbackar i ligan. Kevin Lankinen och Juuse Saros får dela på ansvaret där Saros får anses vara den som är bäst i gänget. Forwardssidan ser mycket intressant ut där formationen Forsberg-Granlund-Duchene har sett mycket bra ut så här långt. Finns även herrar som Ryan Johansen, Eeli Tolvanen och Nino Niederreiter i laget. Fullt lag finns att tillgå för hemmalaget här.

Tre svaga säsonger i ryggen!

San Jose har tre, riktigt svaga säsonger i ryggen och missat slutspel i tre år i rad. Sharks har i dessa tre säsonger under 0.95 i poängsnitt, vilket inte alls är bra nog om man ska ta sig till slutspel. Försäsongen denna säsong har visat något helt annat, hajarna från San Jose har vunnit fem av sex försäsongsmatcher och sett förvånats sätt väldigt bra ut. Det är framförallt offensiven som varit bra, 22 kassar på försäsongen är ett bra kvitto. Målet för Sharks är såklart ett slutspel, och det kan man mycket väl nå.

Erik Karlsson och Marc-Edouard Vlasic kommer få dra ett mycket stort lass bakåt, där Karlsson har sätt bra ut på försäsongen. Kaapo Kähkönen och James Reimer, ser på pappret ut att vara ganska jämbördiga i målet. Offensivt kryllar det av vassa spelare där framförallt Timo Meier, Tomas Hertl och Logan Couture får dra ett väldigt stort lass. Får Sharks även igång herrar som William Eklund, Oskar Lindblom och Thomas Bordeleu kommer det bli en rolig säsong för alla Sharks-fans.

Dagens speltips

Premiär är alltid premiär, där hemmalaget Nashville får anses som favoriter. Dock tror jag Sharks mycket väl kan utmana om en pinne eller två. Jag bojkottar helt enkelt 1X2 marknaden dagen till ära och siktar in mig på skott på mål. Det är två offensivt lagda lag och massor av spelare på isen som gillar att ta avslut, linan ligger på 61.5, vilket enligt mig är ganska lågt. Premiärer har en tendens till att bli riktigt en höjdare då många spelare har gått och väntat på just denna dag. Lägg därtill att matchen spelas på europeisk is, vilket är en större is än vanligt, ger mer yta till skickliga spelare = bra för spelet. Över 61.5 skott på mål i NHL-premiären. Lycka till!

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
20 Jul 17:30
Fotboll
BP vs Hammarby
20 Jul 17:30
Spelbolag
Odds
2,56/1,75
Speltips
BB/Hörn-Hcp.
n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS