Nederländerna – Grekland

Det är nu dags för EM-kval, där EM spelas nästa år i Tyskland. För Svensk del ser det mörkt ut för att avancera, men det är halva kvalet kvar. Jag har hittat ett bra odds i matchen mellan Nederländerna och Grekland, där hemmalaget är stora favoriter till att segra. Häng med nedan för analys och speltips!

Knackiga månader

Nederländerna har inte alls varit sig lika i sina senaste landskamper. Efter kvartsfinalförlusten mot Argentina i VM, har man endast vunnit en av tre matcher, där vinsten kom mot Gibraltar då man stod för hela 49 avslut. Nederländerna eller Holland som vi också säger har ett landslag som är mycket intressant, och kan bli att räkna med i EM nästa år, för jag tar för givet att man löser detta kval, trots en 4-0 torsk mot Frankrike. Hemmalaget har inte mött Grekland i tävlingssammanhang sedan 1991, men tror att Grekland ska passa hemmalaget på ett bra sätt.

Hemmalaget har ett stort avbräck i Memphis Depay som fick lämna återbud till denna samling. Det är lite skralt med offensiva herrar i denna trupp men lirare som Gakpo, delvis De Jong och Malen kommer få ta stort ansvar. Det är desto mer meriterat på mitten och i backlinjen där herrar som Van Dijk, De Ligt och Ake finns med i truppen. Trots att detta landslag knappt har några som nätat i landslaget tror jag på ett offensivt och frejdigt hemmalag.

Steppat upp

Grekisk landslagsfotboll har blivit mycket bättre under de senaste åren. Efter tre spelade kvalmatcher till EM har Grekland två segrar och en förlust. Förlusten kom borta mot Frankrike med 1-0, men det var en galen press av Frankrike och den matchen skulle nog slutat 3,4-0 om inte målvakten storspelade. Det är inte helt omöjligt för grekerna att komma topp två, men då gäller det att hitta fina resultat mot Holland X2 och Frankrike hemma.

Grekerna har bästa möjliga lag till denna samling, i offensiven får Masouras från Olympiakos ta stort ansvar, där det annars är ganska tunt. Den lagdelen som ser starkast ut för Grekland är defensiven, där spelare som Tsimikas, Mavropanos och Baldock finns, alla tre huserar i PL. Gus Poyet är numera tränare för detta landslag, och han har gjort det mycket bra hittills.

Kvällens speltips

Detta ska Nederländerna vinna, och enligt mig är detta en match som man måste vinna om man inte ska tappa allt för mycket mark. Hemmalaget är ett offensivt lagt lag och spelar mycket fin fotboll, där defensiven ibland får lida. Jag har siktat in mig på avslut i denna match, där linan i skrivande stund ligger på 24.5. Nederländerna har i sina senaste matcher skjutit något enormt, i senaste kvalmatchen mot Gibraltar sköt man 49 avslut, I Nations League slutspelet sköt man 19 samt 14 mot lag som Italien och Kroatien. Grekerna är inte lika skottvilliga men fick iväg hela 20 avslut mot Irland och sex borta mot Frankrike trots ett rött kort. Jag tror att Nederländerna gasar från start här och hoppas att första målet får vänta. Över 24.5 avslut är ett bra spel enligt mig. Lycka till!

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS