fotboll

Nya Zeeland – Australien

Andra landskampen på några dagar mellan lagen – de firar något 100-års jubileum för fotbollen där borta. Australien, som varit storebror så länge man kan minnas, vann hemma i Brisbane i torsdags, men bara med 1-0 ocb jag ramlade faktiskt in på Nya Zeeland live vid 1-0 i andra halvlek till ganska högt odds. Det slutade med push, men det råder inget tvivel om att de 1.50 på Australien pre var skevt sett till hur matchen såg ut – Nya Zeeland höll i stort sett jämna steg med hemmalaget. Det är nog rekordliten skillnad på lagen för dagen och Australien får se upp så att inte ”lillebror” växer om. Nu är det hemmaplan för Nya Zeeland i Auckland – första hemmamatchen för ”All Whites” sedan 2017 (!) – och det lär vara bra tryck på Eden Park.

————————————

Jag kommer inte grotta ned mig allt för mycket i reken, utan konstaterar att oddsen på Nya Zeeland lockar. Jämför man spelarna i lagen är det inte alls så stor skillnad och Nya Zeeland har dessutom Chris Wood (Newcastle) som fin spets framåt. En på förhand rätt öppen match – man får väl trots allt ha lite respekt för att Aussie fortsatt gäller som nummer 1 i regionen. Annars hade jag stuckit ut hakan ännu längre.

————————————

Plockar Nya Zeeland dnb 2.32 på Coolbet. (Det finns faktiskt utstick på Bet365 till hela 2.62, men den nämner jag bara så får de snabba trycka ned den till ”rätt” nivå.)

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS