championskungen

Oddset på hemmalaget lockar!

En svårtippad match enligt många, när Bristol City tar emot WBA hemma på Ashton Gate Stadium. Men jag tycker mig ha funnit ett bra spel som lockar!

Bristol City

Hemmalaget har inlett säsongen stabilt, åtta inspelade poäng på fem matcher och målskillnaden 5-5. Plumpen i protokollet var hemma mot Birmingham, en svag insats och 0-2 i baken där. Annars bra prestationer och det ser bra ut både offensivt och defensivt. Är det i år Bristol City tar klivet från stabilt mittenlag till att slåss om en playoff-plats?

West Bromwich

WBA fortsätter att förbrylla. Har ett bra lag på pappret och en kompetent tränare i spanske Corberan. Men inledningen av säsongen har inte varit bra. Visserligen fått med sig en del poäng men knappast imponerat. Förlust hemma mot Huddersfield senast, vilket var relativt rättvist. Är laget överskattat? Ja, känslan är faktiskt så…

Speltips

Jag anser att hemmalaget ska vara mer tydlig favorit än vad oddsen visar. Valde länge mellan att spela raka ettan till runt 2,45-2,50 och spelet på pengarna tillbaka via oavgjort (+0 asian) till 1,77. Tar den fegare vägen denna gång och får med krysset som försäkring här. Spelbar till ner mot 1,70 enligt mig!

 

 

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS