”RekStudion Special” avsnitt 43

Det blev ingen ”femte raka” för vår special helgen som gick – avslutsfesten mellan Bournemouth-Liverpool uteblev, även om spurten i andra halvlek var gedigen. Vi tar nya tag till 2.75 denna gång och det är FA-cupen under fredagskvällen som gäller – Tottenham-Manchester City!

RekStudion Special: Båda lagen att göra mål + Timo Werner och Dejan Kulusevski över 3,5 avslut tillsammans

Såvida det inte blir något väldigt taktiskt upplägg här, så bör det vara väldigt god chans att båda lagen gör mål – som är del 1 i specialen. Del 2 är att Werner och Kulusevski tillsammans ska noteras för minst fyra avslut. Notera att det INTE är avslut på mål, utan bara avslut. En väldigt viktig detalj när det gäller dessa herrar, i synnerhet Werner, som kanske har fotbollsvärldens sämsta sikte. Men att ta avslut det gillar han, liksom ”Kulan”, som nog är extra sugen efter sjukdom. Bara hoppas att båda spelarna startar matchen, annars blir spelet ogiltigförklarat och man får insatsen tillbaka. Nya Expekt har boostat denna till 2.75 i odds – det gillar vi!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS