”RekStudion Special” vecka 13

Efter några veckors vila är RekStudion Special tillbaka och det sker i samband med att Allsvenskan gör comeback efter ”sommaruppehåll” (av en sommar som precis börjat…). En av de hetare matcherna i helgen är den i Norrköping på söndag då hemmalaget tar emot de regerande mästarna Häcken, som har något fint på gång även den här säsongen – mycket tack vare skytteligaledande Traore, som sett ut som en ”rund miljon” för att snacka travtermer. Tillsammans med ”Pekings” Christoffer Nyman är ivorianen utvald att lösa helgens boostade special.

”RekStudion Special” – Nyman & Traore över 2.5 avslut på mål tillsammans

Vi väljer, som många gånger förr, två toppspelare att tillsammans fixa biffen – att noteras för över 2.5 avslut PÅ mål. Något som låter hur enkelt som helst, men som är lurigare än man tror, i synnerhet i jämförelse med enbart avslut MOT mål. Nyman och Traore är dock båda väldigt glada i avslut och finns även där när det nalkas fasta situationer. Då Häcken står som klar favorit trots bortaplan är Traore såklart nyckeln till spelet, men vi tror även att Nyman kan vara med och bidra. Tack till Nya Expekt som boostat oddset, som bör ligga runt dubbelt, till fina 2.25. Givet att testa! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska gälla. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS