”RekStudion Special” vecka 17

Void (insatsen åter) förra helgen eftersom Guidetti inte startade matchen och med facit i hand var det nog tur då det inte direkt sprutade avslut på mål. Nya tag i Sveriges match i dam-VM under lördagsmorgonen och det lär bli action då båda ”våra” spelare är givna startspelare.

RekStudion Special – Båda lagen gör mål & Blackstenius eller Girelli gör mål

En ”Special” i två delar i helgen alltså. Dels krävs det att båda lagen gör mål och del 2 är att minst ett av målen måste vara signerat Blackstenius eller Girelli. Oddset är 2.75 och den vaksamme kan se att det är samma odds på att bara Stina göra mål, vilket kan låta bättre, men notera också att oddset på BLGM är 2.08 och förutsatt att det inträffar är chansen mycket god att något av målen gjorts av de två mest troliga målskyttarna på förhand. Dessutom behöver ju inte Stina ”måla” om Girelli gör det i vår kombination – en väg som mycket väl kan slå in. Vi gillar 2.75 på denna kombination. Lycka till vid rygg!

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS