”RekStudion Special” vecka 8

Void på förra helgens ”Special” då ju Manchester City redan var klara mästare och varken Haaland eller De Bruyne startade i matchen mot Chelsea – så kan det gå! I helgen är det fullt fokus på sista omgången av Premier League och vi väljer att gå emot två lag som kämpar om nytt kontrakt, samt att Harry Kane är med som extra krydda.

”RekStudion Special” – Tottenham och West Ham minst 3 mål görs av lagen sammanlagt & Harry Kane Över 1.5 skott på mål

Känslan är att Leicester och i synnerhet Leeds kan gå bort sig idag i jakten på seger och eventuellt säkrat kontrakt. Det är Everton som sitter på leken och vad händer t.ex. med Leeds och Leicester om ”Eton” rycker undan tidigt hemma mot Bournemouth? Jag tror att Tottenham och West Ham har goda chanser att producera i eftermiddag och löser de minst tre mål tillsammans så är del 1 i ”Specialen” kirrad. Del 2 är att Harry Kane grejar minst två avslut på mål i jakten på att nå 30 mål och därmed tangera hans notering från säsongen 17/18. 3.25 är taget! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska gälla. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS