”RekStudion Special” vecka 9

Klockren träff på förra helgens ”RekStudion Special” till fina 3.25 innebär att vi har facit 5-1-2 efter åtta veckor, d.v.s. fem vinster, en void (insatsen tillbaka) och två förluster. Tottenham löste över 2.5 mål på egen hand och Kung Kane fixade inte bara över 1.5 avslut på mål utan även i mål – så ska det se ut! Helgens ”specialare” viks åt FA-cupfinalen mellan City och United, avspark lördag kl. 16:00, till ett lägre odds men samtidigt också klart enklare att sätta!

”RekStudion Special” – Erling Haaland & Marcus Rashford har över 2.5 skott på mål tillsammans

Just det, Haaland och Rashford i ”teamwork” att tillsammans fixa över 2.5 skott på mål tillsammans och vid det här laget har ni lärt er att det är alla typer av avslut på mål som räknas, dock inte träffar i målramen som ej blir mål. Toppchans för City att vinna ännu en titel och Haaland kan fixa denna lina på egen hand om han har en bra dag. Att då få fina Rashford som extrakrydda känns riktigt bra – känslan är faktiskt att United kommer ge City en hygglig match och ”falla med flaggan i topp”. Nya Expekt boostar detta spel till 2.30 i odds och det är bara att tacka och ta emot! (Notera att båda spelarna måste starta för att spelet ska gälla. Om minst en av dem ej startar, så blir spelet ”voidat” och man får tillbaka insatsen.)

RYGGA SPECIALEN HÄR

Lyssna på avsnittet:

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
n
08 Feb 20:45
Fotboll
Rouen vs Monaco
08 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
1.77
Speltips
Monaco/Monaco
VISA ALLA SPELTIPS