Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten

Royale Union Saint Gilloise – Braga

Djurgården lyckades sent göra 2-0 igår och spelet rättades grönt, formen är otroligt fin för tillfället så vi gasar vidare. Vi byter sport till fotboll och siktar in oss på returmatchen mellan Royale Union Saint Gilloise – Braga. Där hemmalaget vann den senaste bataljen och går vidare från gruppen vid en trea här. Speltips och analys nedan!

Otroligt bra form!

Royale Union Saint Gilloise är ett mycket bra lag för tillfället, och har varit riktigt bra även historiskt sätt. Laget har sju segrar på sina åtta senaste matcher och har gått som ett tåg i europaspelet. Har tre raka segrar i sin grupp och vid en seger hemma mot Braga går man vidare till slutspel. Det blir inte riktigt hemmaplan här, då man får åka ett par mil hemifrån och spela matchen på en neutral arena. Det var dock absolut inget fel på trycket mot Malmö senast på denna arena, då bussar för fansen går från sin normala arena. Nere i Portugal senast tog Royale Union Saint Gilloise en riktigt bra seger senast och gör att man har ett mycket bra utgångläge! Hemmalaget kommer från en stabil 2-1 seger mot Cercle Brugge i senaste matchen.

Gustaf Nilsson kom in i 83e minuter vid 1-0 underläge mot Braga senast, 10 minuter senare hade han Gustaf själv vänt på steken med sina två första mål för säsongen. Det finns dock skickligare spelare än just Gustaf i detta hemmalag. Victor Boniface är en personlig favorit för mig, en stor och stark forward som gillar att komma till avslut. Boniface kommer troligen starta tillsammans med Dante Vanzir på topp, Dante leder interna mål ligan med tre gjorda mål i ligan. På mitten är den offensiva fältaren Teddy Teuma en mycket viktig spelare, då han gjort 3+5 i ligan, samt 1+1 i Europa. Det är ett skicklig mittfält som gillar att trilla boll. Royale Union Saint Gilloise har tre mittbackar som gillar att ha boll, vilket gör att man blir extremt svåra att möta.

Tre raka nederlag!

Braga kommer till denna match med tre raka nederlag i ryggsäcken. Innan dessa tre torsk hade Braga åtta raka segrar, så det är ett starkt lag som kommer till Belgien ikväll. Braga kommer senast från en 0-1 förlust mot Chaves i ligan, en match där Braga hade makalösa 30 avslut. I Europa League har Braga spelat till sig sex poäng och har tre poäng tillgodo på Union, som dock möter ett Malmö på hemmaplan. I de återstående matcherna har man kvar att möta just Malmö och Union Berlin. Viktig match för ett ganska skicklig Braga ikväll, poäng här och avancemanget kommer närmare.

Det kryllar av målfarliga anfallare i detta Braga, hela fem anfallare i truppen har gjort två eller fler mål i ligan. Det är Simon Banza som stått för flest mål i ligan, fem till antalet, Banza är nästan 1.90 lång och mycket farlig på fasta situationer. Annars är det Ricardo Horta som är lagets absolut bästa spelare, han står noterad för fyra mål och tre assist från sin offensiva mittfältarposition. Braga har ett mycket spelskickligt mittfält som gillar att ha boll. Det är också en och annan tuff lirare i detta lag. Ytterbacken Fabiano har redan dragit på sig fem gula kort i ligan och kan vara ganska brysk i sina tacklingar. Matheus är en stabil keeper i Braga.

Dagens speltips

Hemmalaget är favoriter här ikväll, knappa sådana. Tyckte matchen i Portugal senast var mycket jämn. Jag väljer att titta på avsluten här, det är två lag som älskar att komma till avslut. I senaste matchen lagen emellan blev det 28 avslut, och vi får idag en lina på 24.5, vilket är väldigt tacksamt. I senaste matchen för Royale Union Saint Gilloise sköt man 17 avslut, medan Braga fick iväg hela 30. Royale Union Saint Gilloise snittar över hela säsongen på sin hemmaplan 13.5 avslut per match och Braga snittar hela 17.3 avslut på bortaplan. Det är upplagt för avslut här, då Braga måste få med sig poäng och då kommer matchen öppna upp sig och då är det två lag som älskar att ta avslut, över 24.5 är bästa spelet i afton. Lycka till!

Fler speltips

Speltips fotboll från Brigaden SB
20 Jul 17:30
Fotboll
BP vs Hammarby
20 Jul 17:30
Spelbolag
Odds
2,56/1,75
Speltips
BB/Hörn-Hcp.
n
01 Jun 21:00
Fotboll
Borussia Dortmund vs Real Madrid
01 Jun 21:00
Spelbolag
Odds
1.70 - 3.65
Speltips
Flera
n
26 May 15:20
Ishockey
Hockey vs VM
26 May 15:20
Spelbolag
Odds
2.25 - 4.50
Speltips
Flera
VISA ALLA SPELTIPS