Blocken hörna med speltips

Sevilla – Independiente del Valle

Om man inte valt att plugga ordentligt på damerna världsmästerskap som drar igång i dagarna så är utbudet skralt. Samtidigt har man större möjligheter att faktiskt hitta ordentliga felprisningar i några av de vänskapsmatcher som spelas, även om limits såklart är lägre. Jag testar en sådan.

Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Denna match rubriceras som en cupfinal mellan vinnaren av Europa League och Copa Sudamericana (Sydameriaks motsvarighet) men är enligt UEFA själva bara en vanlig träningsmatch detta år. Detta innebär att det är fritt antal byten (under begränsat antal tillfällen) och troligen lite mer experimenterande än vanligt. Just experimenterande fick vi bland annat se från Sevilla igår där Rakitic spelade mittback. Laget mönstrade ett lite starkare lag än väntat mot spanska AD Ceuta även om de internationella stjärnorna som varit ute på uppdrag fick vila efter att kommit tillbaka i måndags (förutom Badé som kommer på fredag). Det var dessutom tänkt att Augustinsson – som såg riktigt risig ut i matchen häromveckan mot Cordoba – men hade fick känning på uppvärmningen. I matchen, som slutade 5-2, gick man rejält framåt och satte hög press. Jag tror att vi får något liknande i dagens match – som alltså spelas mindre än 24 timmar senare. Det korta tidsspannet tillsammans med fria byten gör att experimenterandet nästan tvunget behöver fortsätta. Det tror jag gynnar övern.

Jag ska inte påstå att jag har jättekoll på de sydamerikanska motståndarna Independiente del Valle, men det lilla jag sett – retroaktivt – vittnar om ett lite mer framåtlutad lag än man tänker sig. Ligaledarna från Ecuador har tagit sig halvvägs genom säsongen och åker under uppehållet på en liten Europa-turne där man i söndags möte Orlando Pirates. Laget ställde upp med ordinarie elva och var klart bättre i första halvlek, men bytte i princip hela laget i halvtid och tappade 1-0 till 1-3. Klubben avslutade första halvan av säsongne med ett gäng målglada historier.

Sevillas tidigare träningsmatcher har fått se 3.5-linor och ett riktigt frejdigt spel. Jag tycker spelbolagen överskattar det faktum att det är en “cupfinal” och att vi har sydamerikanskt motstånd. Jag tror det kan svänga rejält och tar över 2.5 mål på Unibet. 

 

Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Fler speltips

Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
24 Sep 15:00
Fotboll
Arsenal vs Tottenham
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
1.90
Speltips
Kulusevski över 1.5 tacklingar
c fc f aa ef x
24 Sep 15:00
Fotboll
RekStudion vs Special
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Arsenal vinner & Bukayo Saka och Dejan Kulusevski har sammanlagt över 1.5 avslut på mål (Arsenal - Tottenham)
championskungen Logga Championshipkungen
19 Sep 21:00
Fotboll
Sheffield W vs Middlesbrough
19 Sep 21:00
Spelbolag
Odds
2,20
Speltips
Middlesbrough -0,5
VISA ALLA SPELTIPS