Blocken hörna med speltips

Sevilla – Independiente del Valle

Om man inte valt att plugga ordentligt på damerna världsmästerskap som drar igång i dagarna så är utbudet skralt. Samtidigt har man större möjligheter att faktiskt hitta ordentliga felprisningar i några av de vänskapsmatcher som spelas, även om limits såklart är lägre. Jag testar en sådan.

Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Denna match rubriceras som en cupfinal mellan vinnaren av Europa League och Copa Sudamericana (Sydameriaks motsvarighet) men är enligt UEFA själva bara en vanlig träningsmatch detta år. Detta innebär att det är fritt antal byten (under begränsat antal tillfällen) och troligen lite mer experimenterande än vanligt. Just experimenterande fick vi bland annat se från Sevilla igår där Rakitic spelade mittback. Laget mönstrade ett lite starkare lag än väntat mot spanska AD Ceuta även om de internationella stjärnorna som varit ute på uppdrag fick vila efter att kommit tillbaka i måndags (förutom Badé som kommer på fredag). Det var dessutom tänkt att Augustinsson – som såg riktigt risig ut i matchen häromveckan mot Cordoba – men hade fick känning på uppvärmningen. I matchen, som slutade 5-2, gick man rejält framåt och satte hög press. Jag tror att vi får något liknande i dagens match – som alltså spelas mindre än 24 timmar senare. Det korta tidsspannet tillsammans med fria byten gör att experimenterandet nästan tvunget behöver fortsätta. Det tror jag gynnar övern.

Jag ska inte påstå att jag har jättekoll på de sydamerikanska motståndarna Independiente del Valle, men det lilla jag sett – retroaktivt – vittnar om ett lite mer framåtlutad lag än man tänker sig. Ligaledarna från Ecuador har tagit sig halvvägs genom säsongen och åker under uppehållet på en liten Europa-turne där man i söndags möte Orlando Pirates. Laget ställde upp med ordinarie elva och var klart bättre i första halvlek, men bytte i princip hela laget i halvtid och tappade 1-0 till 1-3. Klubben avslutade första halvan av säsongne med ett gäng målglada historier.

Sevillas tidigare träningsmatcher har fått se 3.5-linor och ett riktigt frejdigt spel. Jag tycker spelbolagen överskattar det faktum att det är en “cupfinal” och att vi har sydamerikanskt motstånd. Jag tror det kan svänga rejält och tar över 2.5 mål på Unibet. 

 

Unibet Unibet

100 kr bonus

Gratisspel 100 kr. Minsta insättning 100 kr. Inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya spelare. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS