Blocken hörna med speltips

Väljer sida i Championship

Championship-tåget fortsätter i rasande fart och det vankas tisdagsmatch på Deepdale i nordvästra England. Båda dagens motståndare Preston och Coventry behöver få med sig ett resultat i dagens tillställning för att kunna ha en chans på playoff-platserna (i synnerhet hemmalaget) och det blir en spännande tillställning. På förhand är den nästan helt jämn oddsmässigt, men jag väljer att luta mig åt ena hållet.

Preston lyckades ta sin första hemmaseger i ligan sedan den 1:e november när man besegrade Wigan med 2-1 i helgen. Sådan statistik är dock givetvis ingenting jag har i åtanke inför dagens spel, men desto mer intressant var det att följa liveoddsen i den matchen där Preston alltså stod som even på nollbollen. Även om Wigan ryckt upp sig spelmässigt efter tränarskifett är det ingen tvekan att man ställs man mot betydligt tuffare motstånd. På samma sätt befäster jag ingen vidare vikt i att man “vunnit x matcher i rad mot hemma mot detta motstånd” även om vissa av bortafansen är oroade av det.

Coventry lyckades också vinna i lördags och på ett ännu mer övertygade sätt. Man spelade ett väldigt aggressivt försvarsspel mot Sunderland och kunde trots ett lågt bollinnehav skapa de klart bästa chanserna, framför allt via fin omställningsfotboll. Gyökeres var ibland in det mesta, där han både han missa ett jätteläge, göra en fin assist, få tröjan sönderriven två gånger och hitta nätet. Jag gillar det jag ser av Coventry just nu även om det såklart är ett minustecken att offensiva Palmer gick sönder.

Jag värderar matchen till ca 33-29-38 och tycker således att +0 till 1.93 är ett OK spel. Till skillnad från hörnor eller specialspel så är det är det alltså dock snarare 5 punkter vi talar om, inte 50. Däremot är ju marknaden i sig klart djupare och spelstopp redan imorgon.

Spel: Coventry +0 asian @ 1.93 hos Betsson

Korrekt odds: Coventry +0 asian @ 1.87

Fler speltips

Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
24 Sep 15:00
Fotboll
Arsenal vs Tottenham
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
1.90
Speltips
Kulusevski över 1.5 tacklingar
c fc f aa ef x
24 Sep 15:00
Fotboll
RekStudion vs Special
24 Sep 15:00
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Arsenal vinner & Bukayo Saka och Dejan Kulusevski har sammanlagt över 1.5 avslut på mål (Arsenal - Tottenham)
championskungen Logga Championshipkungen
19 Sep 21:00
Fotboll
Sheffield W vs Middlesbrough
19 Sep 21:00
Spelbolag
Odds
2,20
Speltips
Middlesbrough -0,5
VISA ALLA SPELTIPS